mami.hawai Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 PC'nin açma tuşuna basıyorum açilmiyor. Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Şubat 2022 #2 mami.hawai dedi: PC'nin açma tuşuna basıyorum açilmiyor. Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Burasını anlamadım bastıktan sonra bırakacaksın tabii sen basılımı tutuyorsun? Artı 0 Eksi
mami.hawai dedi: PC'nin açma tuşuna basıyorum açilmiyor. Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Burasını anlamadım bastıktan sonra bırakacaksın tabii sen basılımı tutuyorsun?
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #3 mami.hawai dedi: PC'nin açma tuşuna basıyorum açilmiyor. Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi anlamadım? Artı 0 Eksi
mami.hawai dedi: PC'nin açma tuşuna basıyorum açilmiyor. Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi anlamadım?
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 4 Şubat 2022 #4 Sorunu daha açıklayıcı şekilde yazar mısınız? İlk ihtimal güç kaynağı arızası. Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 Bir kaç saniye basılı tutman bir şeyi değiştirmez, sadece çalışan şeyi kapatır Artı 0 Eksi
KS KS mami.hawai Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #6 zeki1981 dedi: Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Burasını anlamadım bastıktan sonra bırakacaksın tabii sen basılımı tutuyorsun? Genişletmek için tıkla... Psu sistemi açmaya çalışıyor fazla ses çıkıyo sistemden ve açılana kadar sistemi açmaya çalışıyor kapatmadiğım sürece eskiden kapatmadan uzun süre açılmasını bekledim psu patladı Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Bastiktan sonra biraksam PSU patlar ama PC açılmiyor. Burasını anlamadım bastıktan sonra bırakacaksın tabii sen basılımı tutuyorsun? Genişletmek için tıkla... Psu sistemi açmaya çalışıyor fazla ses çıkıyo sistemden ve açılana kadar sistemi açmaya çalışıyor kapatmadiğım sürece eskiden kapatmadan uzun süre açılmasını bekledim psu patladı
SaiBott Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #7 Benim eski laptopumda açma tuşuna basınca fan sesi gelip hemen tekrar kapanıyor, sizin de mi böyle? Artı 0 Eksi