Çözüldü Bilgisayarın hep açık olmasının zararı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C4rWeX

Decapat
Yer
Bilecik Bozüyük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, internetim çok yavaş olduğu için geceleri PC mi açık bırakıp oyun indiriyorum. Ama arkadaşlarım açık bırakma ömrünü yersin vb. şeyler söylüyor sizce doğru mu ya da varsa ne gibi zararları olur?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, internetim çok yavaş olduğu için geceleri PC mi açık bırakıp oyun indiriyorum. Ama arkadaşlarım açık bırakma ömrünü yersin vb. şeyler söylüyor sizce doğru mu ya da varsa ne gibi zararları olur?

Boşta duruyorsa ömründen gitmez sadece fanları açık bırakırsanız çok aşırı uzun süreler onlara az bir zararı olur parça bozulmaz durduk yere.

Boşta duruyorsa ömründen gitmez sadece fanları açık bırakırsanız çok aşırı uzun süreler onlara az bir zararı olur parça bozulmaz durduk yere.

Çözüm

Masaüstüm son 2 yıldır sürekli açık. Laptopum da son 1 yıldır diyebilirim. Bir sorun olmaz. Elektrik kesintilerinde topraklamanınız iyiyse sorun yaşama ihtimaliniz daha az.

Arkadaşların dediği gibi bilgisayar parçasına sorun olmaz durduk yere. Arkadaşların biraz bir şey bilmeden konuşmuş. Elektrik faturasına etkisinin ne olduğunu bilmiyorum ancak tek sıkıntısı bu olur gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı