Bilgisayarın NVMe SSD'ye kurulduğu nasıl anlaşılır?

Bir ara hızlı açılıyordu SSD, önceki Windows 11 sürümünde de geç açılıyordu. Şaun en son sürüm W11 yüklü. Donanımsal değilse neler yapabilirim? Donanımsal ise neler yapabilirim?

Donanımsal değilse Windows 10 düşürün hocam PC'yi bir deneyin, donanımsal ise parça değişimi.

Donanımsal değilse Windows 10 düşürün hocam PC'yi bir deneyin, donanımsal ise parça değişimi.
Yeni formatladım tüm ayarlarımı yaptım şuan üşeniyorum. Yani tüm gösterfeler ssd de bir sıkıntı olduğunu söylüyor. Windows kaynaklı sıkıntı ise Windowsa geri bildiirmde bulunsam hiçbirşey yapmazlar. Windows ekibi ile nasıl iletişime geçip bu durumu çözebiliriz? Düşürme ve formatlama yapmadan. Canlı destekleri vardı fakat şuan bağlanamıyorum şaka gibi.

Hocam Windows'un hiçbir zaman canlı desteği çözüm bulmaz zannımca, ssdinzde sıkıntı olduğunu sanmıyorum olsa zaten yazılımda çıkardı, bence üşenmeyip Windows 10 düşürün.

Hocam Windows'un hiçbir zaman canlı desteği çözüm bulmaz zannımca, ssdinzde sıkıntı olduğunu sanmıyorum olsa zaten yazılımda çıkardı, bence üşenmeyip Windows 10 düşürün.
Hocam düşürdüm yine aynı sorun devam ediyor. Pc’nin power tuşuna basınca normalde 2 saniyede masaüstü ekranındaydım şimdi ise DP OFF yazıyor sonra DP yazıyor o sırada klavye ve farenin ışıkları yanıp yanıp sönmeye başlıyor sonra sönüp 3 saniye sonra tekrar yandığında MSI PRO Series logosuyla beraber loading olup 2-3 saniye sonra masaüstü ekranına geçiyor. Yani dediğim gibi sorun anakart kaynaklı mı acaba?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı