Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #1 Discord'dan karşıya ses gitmesini istiyorum. Nasıl halledebilirim? Konuşma sesim gidiyor, müzik sesi gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Discord'dan karşıya ses gitmesini istiyorum. Nasıl halledebilirim? Konuşma sesim gidiyor, müzik sesi gitmiyor.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Temmuz 2020 #2 Uygulama şeklinde ekran paylaşman gerekiyor.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #3 A. akiyorm dedi: Uygulama şeklinde ekran paylaşman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben hem LoL yayını arkadaşlarıma yapıyorum uygulama seçersem olamz başka çözümü yok mu?
A. akiyorm dedi: Uygulama şeklinde ekran paylaşman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben hem LoL yayını arkadaşlarıma yapıyorum uygulama seçersem olamz başka çözümü yok mu?
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 8 Temmuz 2020 #4 Denetim Masası -> Ses -> Kayıt kısmından Stereo Karışımı'nı varsayılan yap. Canlı müzik botu olursun. Edit: Yanlış anlamışım. Sadece PC sesi gitmesini istiyorsun anladım.
Denetim Masası -> Ses -> Kayıt kısmından Stereo Karışımı'nı varsayılan yap. Canlı müzik botu olursun. Edit: Yanlış anlamışım. Sadece PC sesi gitmesini istiyorsun anladım.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #5 ben tlhxyz dedi: Denetim Masası -> Ses -> Kayıt kısmından Stereo Karışımı'nı varsayılan yap. Canlı müzik botu olursun. Edit: Yanlış anlamışım. Sadece PC sesi gitmesini istiyorsun anladım. Genişletmek için tıkla... bende stereo yok bende anlamadım ama yok
ben tlhxyz dedi: Denetim Masası -> Ses -> Kayıt kısmından Stereo Karışımı'nı varsayılan yap. Canlı müzik botu olursun. Edit: Yanlış anlamışım. Sadece PC sesi gitmesini istiyorsun anladım. Genişletmek için tıkla... bende stereo yok bende anlamadım ama yok
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 8 Temmuz 2020 #6 Sir Nuvero dedi: ben bende stereo yok bende anlamadım ama yok Genişletmek için tıkla... Sanırım Realtek sürücüsünü kurunca geliyordu. Her bilgisayarda olmama ihtimali de var.
Sir Nuvero dedi: ben bende stereo yok bende anlamadım ama yok Genişletmek için tıkla... Sanırım Realtek sürücüsünü kurunca geliyordu. Her bilgisayarda olmama ihtimali de var.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #7 tlhxyz dedi: Sanırım Realtek sürücüsünü kurunca geliyordu. Her bilgisayarda olmama ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Evet bende Realtek kurulu değil onu nasıl kurcam peki linki falan var mı?
tlhxyz dedi: Sanırım Realtek sürücüsünü kurunca geliyordu. Her bilgisayarda olmama ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Evet bende Realtek kurulu değil onu nasıl kurcam peki linki falan var mı?