Çözüldü Bilgisayarın üstünde ağırlık olması sorun çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reverse00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar alacağım ve normalde laptop kullanırken ayaklarımı hep masanın altındaki tabureye uzatırım. Eğer tabure yerine kasa olursa kasaya ağırlık olması sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İçinde harddisk yoksa, ve sertçe vurmazsanız ayağınızı hiç bir şey olmaz. Üstü camsa değişir.
Zaten maksimum kaç kilo yük koyabilirsiniz ki? Üstünde deadlift atmayacaksınız sonuçta. Ben yapıyordum önceden.
Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar alacağım ve normalde laptop kullanırken ayaklarımı hep masanın altındaki tabureye uzatırım. Eğer tabure yerine kasa olursa kasaya ağırlık olması sorun çıkartır mı?
Bir sonra ki konunuz "kasam yere düştü çalışmıyor" olur muhtemelen.

Kasa duvar ile masamın köşesinde durduğu için kendime çekmediğim sürece düşebileceğini sanmıyorum. Üstünde ağırlık olmasından dolayı sıkıntı olup olmayacağını merak ettim

riskli bence altarnetif bulmaya çalış illa koyacağım diyorsan psu tarafına koymaya çalış anakart tarafı biraz daha hassas tabi kasadan kasaya görede değişebilir

Kasaya bir şey olmaz ama sağlam değilse göçme olabilir.

İçinde harddisk yoksa, ve sertçe vurmazsanız ayağınızı hiç bir şey olmaz. Üstü camsa değişir.
Zaten maksimum kaç kilo yük koyabilirsiniz ki? Üstünde deadlift atmayacaksınız sonuçta. Ben yapıyordum önceden.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı