Bilgisayarın yavaşlaması virüsten kaynaklı olabilir mi?

Eki Görüntüle 1499721
Tam sistem taraması başlattım hocam. Bu bitince dediğiniz Emsisoft'u indiririm.

@Malware.AI Hocam tam sistem taraması bitti. 1 tane tehdit algıladı. Eki Görüntüle 1499723
Crack'li Outlast'i virüs bulmuş. Ama ben bu Outlast'i hem Malwarebytes, hem ESET, hem Kaspersky ile taratmıştım. Ve temiz çıkmıştı. Ne olur ne olmaz silsem mi acaba?
Bence silin hocam cracke güven olmaz ancak çok güvenli bir siteden indirdim ve kalmasını istiyorsanız size kalmış ama bence silinmeli.

Bence silin hocam cracke güven olmaz ancak çok güvenli bir siteden indirdim ve kalmasını istiyorsanız size kalmış ama bence silinmeli.
Yıllardır kullandığım ve bir çok tanıdığımın kullandığı bir siteden indirdim. Linkini vermeyeyim yasak. Ama çok güveniyorum yani o siteye. Outlast en sevdiğim oyundur. Aynı siteden indirdiğim 1 tane daha oyun var mesela. Onu virüs bulmamış. Ya, neyse garantiye almak için sileyim :(

Yıllardır kullandığım ve bir çok tanıdığımın kullandığı bir siteden indirdim. Linkini vermeyeyim yasak. Ama çok güveniyorum yani o siteye. Outlast en sevdiğim oyundur. Aynı siteden indirdiğim 1 tane daha oyun var mesela. Onu virüs bulmamış. Ya, neyse garantiye almak için sileyim :(
Hocam çok güveniyorsanız silmeyin dosyayı Virüs Total ve Hybrid Analysis de taratın ve sonuçlarını bana gönderin.

Hybrid Analysis:Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı