Bilgisayarınız kaç lira oldu?

1 Yıl önce 7000 TL'ye aldım ve şu an fiyatı 12 bin TL. Ayrıca satılmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılındaydı. Vatan Bilgisayar'dan işlemcisi i3 4130, 4 GB RAM, AMD HD 8350 1GB ekran kartlı Casper marka kasayı 1340 TL'ye almıştım. O zamanlar iyi kazık yemişim. Ekran kartı çok kötüydü. Ekran kartını yükselterek hâla kullanmaktayım. Bu forum sitesinden bihaberdim.
Şu an satılmıyor. 😁
 
5 yıl önce yurt dışından acayip ucuza GTX 980 Tİ sistem toplamıştım (1900 dolar civarına). İlk başlarda İ7 4. veya 6. nesil olmalı bir işlemcim vardı. Sonra o işlemci hakkın rahmetine kavuştu 3 sene önce (toprağa gömdüm işlemciyi). Ben de önce Ryzen 5 1600'e geçtim. 2. Nesil işlemciler gelince de Ryzen 7 2700X'e geçtim. Şu an eminim çok pahalanmıştır ben bile hesabını yapmıyorum 2 senedir :).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı