Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılındaydı. Vatan Bilgisayar'dan işlemcisi i3 4130, 4 GB RAM, AMD HD 8350 1GB ekran kartlı Casper marka kasayı 1340 TL'ye almıştım. O zamanlar iyi kazık yemişim. Ekran kartı çok kötüydü. Ekran kartını yükselterek hâla kullanmaktayım. Bu forum sitesinden bihaberdim.
Şu an satılmıyor.
5 yıl önce yurt dışından acayip ucuza GTX 980 Tİ sistem toplamıştım (1900 dolar civarına). İlk başlarda İ7 4. veya 6. nesil olmalı bir işlemcim vardı. Sonra o işlemci hakkın rahmetine kavuştu 3 sene önce (toprağa gömdüm işlemciyi). Ben de önce Ryzen 5 1600'e geçtim. 2. Nesil işlemciler gelince de Ryzen 7 2700X'e geçtim. Şu an eminim çok pahalanmıştır ben bile hesabını yapmıyorum 2 senedir .
Bunlar toplam 800 TL ediyor. Kasa, PSU ve anakart ile birlikte 1200 TL ye bulunur. Eski parçalar anca 2.el. 1 buçuk yıl önce 700 TL ye almıştım bu sistemi.