Bilgisayarınıza virüs bulaşınca ne oldu?

Öhömm... kesinlikle korsana hayır fobim var zaten yahu.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
Sürekli çıplak kadın resimleri videoları geliyordu ekrana. Format atmama rağmen düzelmiyordu. Çöpe attım.

O bende de olmuştu. Ama çöpe atmadım







Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şaka çünkü o zaman p*rno'nun cinselliğin ne olduğunu bile bilmiyordum annemde bir şey yapmadı hatta Video'yu açtığımda "bune LAN?" demiştim.
Dostum ben çok küçük yaşta ögrenmiştim. "Arkadaşlarım" sağ olsun. Sahte download tuşları ile indirmiştim bi ara ve evde kimse yoktu. Açtığım gibi alt tuşuna basılı tutmam ve F4 tuşunu kırmam (ki cidden söktüm oradan tuşu) bir oldu..
 
En kötüsü Heur'du. İsterseniz Kaspersky ile kafa atın silemezsiniz. Kendini çoğaltır. Bu lanet olası virüs formatla dahi gitmedi. Benim sistemime bu virüs bulaştı. Hiçbir şey yapamadım Kaspersky ile virüsü sil dediğim anda bilgisayar çöker Kaspersky silinir. Bu virüsün bir sürü çeşiti vardır çoğu .exe ölür. Yedeklemeyi unutun. Güvenli modu unutun. Bu virüsün çok çeşiti vardır. CTRL+alt+delete basamazsınız. Virüs engeller. Antivirüs açmayı unutun. Yani karşımda virüsü yapan adam olacak. Sen naptın deyip mezarını açmaya başlardım. Ulan silemedim hala eski PC de duruyor. Defol kardeşim ne istiyorsun benden ya? Kısacası bu virüs bilgisayarınızda devreye girdiği anda. Bilgisayarı camdan atınız.
Donanımhaber,Technopat,Sanalkurs
Rootkit gibi birşey sanırım. Bütün donanımlara bulaşıyor.
 
öyle bir virüs girdirmiştimki abimin milyarlık bilgisayarına çakma google açılmıştı sonra ytden baka baka terle başla korkuyla sildim virüsü gerçekten çok korkunçtu
 
Photoshop diye 2 GB trojan indirmiştim sonra masaüstü, ve tüm tarayıcılar Çince olmuştu arada Uzak Doğu'lu kadınlar falan da çıkıyordu, sanırsın masaj salonu. Format attık ne yapacağız. Anti virüs bile inmiyordu.

Aynısı bugün başıma geldi. Nasıl bir şeyse sistemin yerine geçti resmen. Kaspersky bile duramıyor karşısında. Kendini silip yüklüyor Kaspersky. Silip Defender ile taradım o da bulamıyor. Format atacağım.
 

Geri
Yukarı