LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 6 Aralık 2019 #1 Kullanmayı bilene evet. Ama yanıma gelip, abi zula var mı derse hayır
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Aralık 2019 #2 Gözetimim altında olmak şartıyla paylaşırım. Ama gidip de saçma saçma sitelere girecekse veya dosyalarımı, ayarlarımı karıştıracaksa, kim olursa olsun asla!
Gözetimim altında olmak şartıyla paylaşırım. Ama gidip de saçma saçma sitelere girecekse veya dosyalarımı, ayarlarımı karıştıracaksa, kim olursa olsun asla!
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 288 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 6 Aralık 2019 #3 Eğer yakından bir tanıdığımsa paylaşırım. Mesela kuzenim. İstediği zaman şifremi yazıyorum, takılıyor kafasına göre.
Eğer yakından bir tanıdığımsa paylaşırım. Mesela kuzenim. İstediği zaman şifremi yazıyorum, takılıyor kafasına göre.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 6 Aralık 2019 #4 Kuzene PUBG öğretiyorum arabaya binmeyi, ateş etmeyi, silah almayı ve yürümeyi öğrendi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 6 Aralık 2019 #5 Kardeşlerim dışında herhangi biri? Hele ki komşu çocuğu? Kesin konuşmamak lazım ama cesedimi çiğnerler.
Kardeşlerim dışında herhangi biri? Hele ki komşu çocuğu? Kesin konuşmamak lazım ama cesedimi çiğnerler.
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 288 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 6 Aralık 2019 #6 AB7SS dedi: Kuzene PUBG öğretiyorum arabaya binmeyi, ateş etmeyi, silah almayı ve yürümeyi öğrendi Genişletmek için tıkla... Kuzenimle duo girmiştik bir kere. Arkadaşlarımla oynadığımdan daha fazla eğlendim kuzenimle oynarken.
AB7SS dedi: Kuzene PUBG öğretiyorum arabaya binmeyi, ateş etmeyi, silah almayı ve yürümeyi öğrendi Genişletmek için tıkla... Kuzenimle duo girmiştik bir kere. Arkadaşlarımla oynadığımdan daha fazla eğlendim kuzenimle oynarken.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 6 Aralık 2019 #7 Güvenebileceğim, suistimal etmeyecek biriyse veririm. Bilgisi varsa veririm.
simplified.erdem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 1.236 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #8 Hayır, çünkü sistemim ucuz giriş seviyesi olsa da çalıştım çabaladım sabrettim sabah kadar uykusuz kaldım, kendim topladım. Yani bana özel. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2019
Hayır, çünkü sistemim ucuz giriş seviyesi olsa da çalıştım çabaladım sabrettim sabah kadar uykusuz kaldım, kendim topladım. Yani bana özel.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 6 Aralık 2019 #9 Kimse senin kadar kendi malına değer vermiyor aslında. O yüzden bencil bir insan olduk
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 6 Aralık 2019 #10 Ayarlarımı ve kullanım planımı bozmadığı sürece paylaşırım. O kadar da bencil olmadık.