Rehber Bilgisayarınızı telefon ile çalıştırın: Wake on LAN

Peki buna benzer bir şekilde bilgisayarı kapatmanın yolu var mı?

+ olarak eğer bilgisayarınız benimki gibi yavaş açılıyorsa kahvaltı hazırlarken uzaktan açıp zaman kazanabilirsiniz.

Uzaktan kapatma olarak TeamViewer ile bağlanıyorum kapatıyorum. Ama açarken bilgisayarın yanındakine söylüyorum açmasını açılıyor. Teknoloviji ehe.
Peki buna benzer bir şekilde bilgisayarı kapatmanın yolu var mı?
Google Remote, arka planda sürekli açık ve sistemi yormuyor. Google hesabınızla direkt bağlanıp istediğinizi yapabiliyorsunuz. Ayrıca LAN da değil internet üzerinden.
Bence de ama kahvaltı hazırlama süresi kadar da yavaş mı?
Aslında artık açılmıyor bile 2 hafta önce ekran kartım yandı.

Hocam şu an telefondan PC'ye bağlanarak yazıyorum. Gerçtekten ekran paylaşımı olarak TeamViewer'a göre çok daha stabil. Teşekkürler.

Google remote nasıl kullanılıyor? Açıkçası uzun süredir TeamViewer ile uğraşıyorum.
Google'a gir pc'den Google Remote indir ve kur. Şifre belirlemeni istiyor sanırım, pin kodu gibi. Sonra telefona da Google Remote indir ve aynı Google hesabına gir ve tamam. Bilgisayarın görünecek telefonda. Aynı zamanda başka bilgisayarlardan da hesabına girerek kontrol edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…