Bilgisayarlar neden pahalı?

Far Cry 3 indirimde 35 TL Steam'da, Ubisoft Connect'te bedava verildi, ben verilmeden önce 20 TL'ye Deluxe Edition almıştım. Tavsiye ederim, alın hatta beni de ekleyin alırsanız. Multiplayer girersem karşılaşırız oyunda :D.
Yok gerek yok. Ben singleplayer da Jason Brody'e benchmark testi yapıyorum. Ha bir de keşke abimi vurmasaydınız. Bir de bağırıyorsunuz ormanda koş diye. Ben orada ayağımı burksam ne olcak ki?

Şaka bir yana, Far Cry 3 gerçekten çok iyi bir oyun. Bence diğer tüm far cry oyunları Far cry 3 + grafik ve yeni öldürme animasyonları şeklinde.
Döviz + vergi + uzaktan eğitim ile bilgisayara olan talebin patlaması.

2023'te gelişeceğine inanıyor musun?
İt is evolving, just backwards.
 
Yok gerek yok. Ben singleplayer da jason Brody'e benchmark testi yapıyorum. Ha bir de keşke abimi vurmasaydınız. Bir de bağırıyorsunuz ormanda koş diye. Ben orada ayağımı burksam ne olacak ki?

Şaka bir yana, Far Cry 3 gerçekten çok iyi bir oyun. Bence diğer tüm Far Cry oyunları Far Cry 3 + grafik ve yeni öldürme animasyonları şeklinde.

İt is evolving, just backwards.

Orman seni canlı canlı yemezse hayatta kalırsın demiştim. 30 saniye de verdim, gayet yeterliydi. Abini de sevmemiştim zaten, ağzını bağladığım halde bana kafa tutuyor. İyi oldu vurduğum. Ha bu arada madem Far Cry 3 güzel oyun, crackli oynayacağına orijinal al.
 
Konunun 2023 ile bir ilgisi yok. Ayrıca mevcut durumu saçma bir siyasi kaosa çekmeye çalışan "komik" arkadaşlar için görsel sunayım:

1.jpg

2.jpg

3.jpg


Bir ürünün fiyatı döviz 1 TL oynadı diye ya da %25 ek vergi geldi diye bu kadar yükselmez. Fiyatlardaki temel sıkıntı: Madenciliğe bağlı stok sorunudur. Bu ürünler piyasada az ve isteyeni çok olduğu için yüksek fiyatlara satılıyorlar. Konu bu kadar basit.
 
Amerika'da 2. el dükkanları var çok güzel fiyatlara iyi PC'ler topluyorlar bizde millet çer çöbü parayla satıyor sorun 2. elde :D

OzTalksHW
BudgetGamingOffical.
RandomGamingHD

Gibi kanallarda dolardan TL'ye çevirsek 1000TL'yi aşmayan ortalama PC toplama videoları var.

Diğer sorunları arkadaşlar söylemiş zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı