Bilinçsiz kullanıcının Wi-Fi ağına bağlanmak sorun yaratır mı?

Exsa

Decipat
Arkadaşlar anneannem bilinçli kullanıcı değil ne yazık ki. Her zaman telefonunda reklamlar, virüsler olur. Ben bu ağa baglanırsam bana da virüs geçer mi?

Arkadaşlar anneannem bilinçli kullanıcı değil ne yazık ki. Her zaman telefonunda reklamlar, virüsler olur. Ben bu ağa baglanırsam bana da virüs geçer mi?

Eger evdeki bir modemin Wi-Fi'si ise sorun olmaz ama kullanıcının telefonundan paylasılan internete bağlanılırsa sadece reklam çeşitleri değişebilir.

Anneannenizin telefonuna bir çeşit koruma programları indirebilirsiniz. Teknolojiye sizin kadar yatkın değildir. Böyle karşılamak yerine yardım edin.

Anneannenizin telefonuna bir çeşit koruma programları indirebilirsiniz. Teknolojiye sizin kadar yatkın değildir. Böyle karşılamak yerine yardım edin.
Kaspersky indirdim zaten virüsleri karantinaya aldı ama bağlanmak konusunda şüphelerim var.Siz bana tavsiye vermek yerine soruma cevap vermeyi tercih edebilirsiniz.Ya da hiç cevap vermeyin.Zira gereksiz cümle kullanımı yapıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…