Arkadaşlar anneannem bilinçli kullanıcı değil ne yazık ki. Her zaman telefonunda reklamlar, virüsler olur. Ben bu ağa baglanırsam bana da virüs geçer mi?
Eski technopat konularına baktığım zaman bazıları geçer diyor.Hayır niye sana geçsin?
Anneannenizin telefonuna bir çeşit koruma programları indirebilirsiniz. Teknolojiye sizin kadar yatkın değildir. Böyle karşılamak yerine yardım edin.Arkadaşlar anneannem bilinçli kullanıcı değil ne yazık ki. Her zaman telefonunda reklamlar, virüsler olur. Ben bu ağa baglanırsam bana da virüs geçer mi?
Kaspersky indirdim zaten virüsleri karantinaya aldı ama bağlanmak konusunda şüphelerim var.Siz bana tavsiye vermek yerine soruma cevap vermeyi tercih edebilirsiniz.Ya da hiç cevap vermeyin.Zira gereksiz cümle kullanımı yapıyorsunuz.Anneannenizin telefonuna bir çeşit koruma programları indirebilirsiniz. Teknolojiye sizin kadar yatkın değildir. Böyle karşılamak yerine yardım edin.
Kablosuz Ağdan virüs geçmez.Eski technopat konularına baktığım zaman bazıları geçer diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.