Bilinmeyen Aygıt Sürücü Nasıl Tespit Edilir?

2. sayfada bağlantı var (IRST). BIOS'u dikkatli incele SATA mode seçeneği olarak IDE - AHCI değişikliğini yapabilirsin. Öncesinde yukarıda maddeler halinde yazdıklarıma mutlaka dikkat et.

Hersey i yaptım PC sağlıklı bi şekilde açıldı şimdi 2.sayfada verdiğiniz MSI linkini kuracagimkuracagim bitecek dimi

Son düzenleme:
Önce Intel bağlantısı olanı dene sorun çıkarsa bunu belirt, başarıyla kurulursa hepsi bu. Aklında olması gereken şey anakartın SATA 6gb desteklemiyor dolayısıyla SSD'ni olması gereken hızlarda kullanamayacaksın. Fakat IRST kurulumuyla AHCI modunda bazı avantajlar olacaktır.

Önce şunu kontrol edelim. Aygıt yöneticisini aç IDE ATA/ATAPI denetleyiciler altında AHCI denetleyici (controller) olarak ne görüyorsun? (standart mı Intel mi).

Aygıt yöneticisinde AHCI denetleyici göremiyorsan BIOS SATA ayarı hala IDE modunda olabilir, daha önce AHCI yaptıysan kaydetmeden çıkmış olabilirsin. Baştan, maddeler halinde yazdıklarımı unutmadan BIOS ayarlarını gözden geçirmelisin.

Sonunda oldu AHCI DENETLEYICI :D birdaha deneyelım bakalım standar ama yıne

Evet dostum yükledim (Standart) Gitti (İntel) Geldi Desktop/Workstation/servis express Chipset SATA AHCI Controller Tam olarak böyle oldu tamamlandı sanırım herşey bilgine saglık. Çok yardımcı oldun Çok teşekkür ederim Sorunum oldugunda bu konuya yazarım ugrarsın haftada 1 :D Bu arada sestede düzelme var biraz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı