cvar Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ekim 2024 #11 SirMrPolarBear dedi: Köküne kadar kazı demem meslek olarak üstteki yazı staj için. Genişletmek için tıkla... Bence çok uzağa vermezler çünkü haftada 1 gün felan okula geliyor diye biliyorum staja gidenler.
SirMrPolarBear dedi: Köküne kadar kazı demem meslek olarak üstteki yazı staj için. Genişletmek için tıkla... Bence çok uzağa vermezler çünkü haftada 1 gün felan okula geliyor diye biliyorum staja gidenler.
SirMrPolarBear Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hi-Level Nvidia GTX 1660Ti AMD Ryzen 5 5500 XPG D35 8+8 3200 Mhz 16CL Ram Msi MAG A600N 600 Watt 80+ Psu Gigabyte B450 M H Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #12 cvar dedi: Bence çok uzağa vermezler çünkü haftada 1 gün falan okula geliyor diye biliyorum staja gidenler. Genişletmek için tıkla... Umarım vermezler bir de ekleyem bunu da oklunun Erasmus stajları veya yarışmaları oluyorsa kaçırma eğitim hayatında başarılar dilerim.
cvar dedi: Bence çok uzağa vermezler çünkü haftada 1 gün falan okula geliyor diye biliyorum staja gidenler. Genişletmek için tıkla... Umarım vermezler bir de ekleyem bunu da oklunun Erasmus stajları veya yarışmaları oluyorsa kaçırma eğitim hayatında başarılar dilerim.
cvar Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ekim 2024 #13 SirMrPolarBear dedi: Umarım vermezler bir de ekleyem bunu da oklunun Erasmus stajları veya yarışmaları oluyorsa kaçırma eğitim hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim görüşleriniz için İyi akşamlar.
SirMrPolarBear dedi: Umarım vermezler bir de ekleyem bunu da oklunun Erasmus stajları veya yarışmaları oluyorsa kaçırma eğitim hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim görüşleriniz için İyi akşamlar.