Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.058 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar yarına bilişim hocası proje için fikir istedi, yapmak zorunluymuş. Kodlama vs biliyorum sizce basitinden ne yapılabilir?
Arkadaşlar yarına bilişim hocası proje için fikir istedi, yapmak zorunluymuş. Kodlama vs biliyorum sizce basitinden ne yapılabilir?
insanozor Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 113 Yer Ankara 24 Eylül 2024 #2 Barış Kılıç 1936 dedi: Arkadaşlar yarına bilişim hocası proje için fikir istedi, yapmak zorunluymuş. Kodlama vs biliyorum sizce basitinden ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... C# biliyorsan kayıt uygulaması yapabilirsin.
Barış Kılıç 1936 dedi: Arkadaşlar yarına bilişim hocası proje için fikir istedi, yapmak zorunluymuş. Kodlama vs biliyorum sizce basitinden ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... C# biliyorsan kayıt uygulaması yapabilirsin.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.058 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 insanozor dedi: C# biliyorsan kayıt uygulaması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha zor bir şeyler olması lazım, bütün sene üzerinde çalışacağım.
insanozor dedi: C# biliyorsan kayıt uygulaması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha zor bir şeyler olması lazım, bütün sene üzerinde çalışacağım.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 24 Eylül 2024 #4 Pansiyon otomasyon tarzı bir şey olabilir. Hatta fikir vermesi açısından şu video serisinde bir göz atabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pansiyon otomasyon tarzı bir şey olabilir. Hatta fikir vermesi açısından şu video serisinde bir göz atabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #5 Kendi sosyal ağını oluştur. Sadece okulun girebileceği bir şekilde.