Bilişim Lisesi

Erdem Tülübaş

Hectopat
Daha fazla  
Seneye liseye gideceğim. Bilişim lisesi okumak istiyorum. Önerir misiniz? Önü açık mı?

Bilişim lisesini ilk defa duydum. Meslek lisesinin bilişim alanı mı ?

Bende seneye liseye gideceğim. Bilişim bende düşünüyorum ancak üniversite kazanamazsan ileride naparsın bilemem. Bende bilişim düşünüyordum sonradan makine teknolojosine yöneldim. O bölüm çok zor ama üniversite kazanamassam bile iş bulma ihtimalim yüksek. Ama bilişimde üni. kazanamassan nolur bilemem.

Kişiliğinizle alakalı bir durum eğer şuanda sınıfı zor geçen biriysen Meslek Lisesi'ne gidebilirsin ama öyle değilse eğer bir Anadolu Lisesi'ne gitmende fayda var çünkü gerçekten ne istediğini ancak o zaman öğrenme fırsatın olur ama tabi ki kişilikle senin Aile yapınla da alakalı bir durum . Benim de çocuk istediği için turizm lisesine giden arkadaşım da vardı (diğer okullara da gidebilirdi ) Eğer sayısal seçmeyeceksen okuma boşuna diyen ailelerde tanıdım .

Eğer ki giderseniz önce doğru okulu sonrada doğru dalı seçmeye çalışın.
Sağlam üniversite düşünüyorsan düz liseye gitmen daha iyi. EMLde 9.sınıfta 10.sınıfta az buz sayısal birazda sözel görürsün.

Keşke düz lise olsaydı. Düz lise kalktı diye biliyorum. Hepsi anadolu oldu ve ilk anadolu olduğu zaman liseler 350-300 puandı. Şimdi 400 geçti halen de artıyor.

Pardon unutmuşum.Anlatmak istediğim bölüm dersi ağırlıklı olduğu meslek liselerinin.

Antalyada en az 320 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…