Bilgisayarla ilgilidir. En kısa şekilde Bilgisayar mühendisliği'dir. Dolayısıyla Bilgisayar mühendisliği okuyabilirsiniz, yazılımcı veya öğretmeni olabilirsin.
Bilgisayarla ilgilidir. En kısa şekilde Bilgisayar mühendisliği'dir. Dolayısıyla Bilgisayar mühendisliği okuyabilirsiniz, yazılımcı veya öğretmeni olabilirsin.
Yazılım da kodlama vb şeyler görürken bilgisayar mühendisliğinde gereksiz PC donanımını öğretiyorlar arasında fark bu 2. olarak sayısal gerekiyor hocam.
Hocam yazılımcı adı üstünde işin yazılım kısmına bakarken, bilgisayar mühendisi olursanız atıyorum NVIDIA'nın ar-ge bölümüne girip donanım geliştirme de yapabilirsiniz. Ama asıl önemli kısım ben bilişimden mezun oldum dedikten sonra kendini geliştirmektir. Alanınızda uzman iseniz diplomanın bile önemi kalmıyor ancak şu da bir gerçek bazı şirketler gelen tonla başvuru arasında eleme yapmak için direkt olarak diploması olanları alıyorlar mülakata atıyorum. Sayısal ikisine de gerekiyor ve bilişim tek başına bir yazılımcı yapmaz sizi ancak en kötü 2 yıllık bilgisayar programcılığı okursunuz açıktan kendinizi bu alanda geliştirmek konusunda eminseniz.