Bilişim Teknolojileri Akpınar ilçesine alındı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canoderratata

Kilopat
Katılım
25 Ağustos 2012
Mesajlar
2.339
Makaleler
45
Yer
Kırşehir
Kırşehirin Akpınar ilçesinde Bilişim Teknolojileri okuyorum. Bölüm normalde merkezdeydi fakat bir parti (Parti ismini vermiyeceğim merak edene özelden yazabilirim) sırf siyasi çıkarlar için bölümü Akpınar ilçesine almış. Buraya kadar her şey normal gibi gözükse de hiçte öyle değil. Bahsettiğim Akpınar köyden farksız (Çoğu köy daha modern). Asfalt yok diyebilirim. Sosyal faliyet sıfır. Halı saha bile yok. Kafe vs. gibi yerler yok. İki katlı bir binada eğitim görüyoruz. İdareden sorumlu kimse yok. Isınma ihtiyacımızı kalorifer olmasına rağmen çoğunlukla elektirikli sobadan karşılıyoruz. Toplam 3 tane sınıfı ve bir tane bilgisayar atölyesi olan bir bina...Asıl bomba bilgisayar bölümü okuyoruz fakat okulda internet bile yok. Merkezde yaşadıgım için gidiş geliş yapıyorum ve servise aylık 180 lira para ödüyorum. Bizi o okulda adeta survivor yaşamaya mahkum edenler ise kayıplar ne bir yardım ne bir destek...Sözde üniversite...
 
Türkiye'de eğitim hakikatten yalan. :D
 
Benim dine kesinlikle lafım yok. Kimsenin inancı beni ilgilendirmez. Elhamdülillah Müslümanım. Fakat sorun şu ki AKP nin Müslümanlık ile alakası yok...Her şey oyun. Ve insanlarda bu oyuna ortak oluyor ...
 
Hem dindar nesil düşünemez mi, sorgulayamaz mı ?

Buna ben cevap vereyim. Eğer düşünselerdi "bu kitapta yazıyor" diye geçmezlerdi. Sorgulayan yok, bir şeyden haberi olan yok. Geçen bir arkadaş bana "o zaman yağmur nasıl oluyor" diye sordu. Bu da düşünemediğinin kanıtı. Dini insanların yarattığını anlayamıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ForAnAngeL dinine bağlı insanlar, senden bile daha iyi ve mantıklı düşünebilir. Birkaç tane dinin gölgesine sığınıp herşeyi dini kullanıp yapan üç, beş çapulcu var diye tüm müslümanları aynı görmek zaten düşünemeyen mantık yoksunu insanların cümlesidir.
 
memocqn Akp karşıtlarının dinsiz olduğu tam olarak nerede ve kim yazmış? Ben göremedim. Dediğin gibi ne kafalar var.

Burak asıl mantıklı düşünen insan dine yönelecektir. İslam dininde mantıksız olan hiçbirşey yok. Herkes istediğine inansın, bu dünyada boşa var olmadık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı