BİM iade kabul etmiyor

Eğer yeni pervane gonderirlerse iade kabul ederim dedi yoksa yok dedi bu şart olmuyor mu sitelerinde öyle yazıyor koşulsyz şart siz iade diye.

Koşulsuz şartısız iade öyle değil. Ürün kozmetik olarak hasar görmemesi lazım ve kutu içeriği aldığın gibi tam olması lazım. O zaman bende alayım drone çarptıra çarptıra uçurup kanadını kırayım sonrada koşulsuz şartsız iade oluyor diye iade talebinde bulunayım olur mu sence böyle bir şey? Sonuçta adam o ürünü tekrar paketleyip sıfır gibi satacak. Eğer sen öyle zarar verdiysen tabii alamaz o çünkü artık 2.el olmuş.
 
Yeni pervane alıp iade etmeyi denesem.

Pervaneyi takman için vidaları sökmen gerek. Zaten vidalarla oynadığın an iade edemezsin. Bir de yaptığın davranış hiç de doğru bir davranış değil bunu söyleyeyim. Ürüne zarar verdiğini bile bile iade etmeye çalışman güzel bir davranış değil.
 
BİM'den 1 Temmuz'da drone aldım ve bir kez evde denemek isterdim neyse kurulum falan tamam acemiyim drone uçurmayi bilmiyorum sağa sola falan çarptı ve pervanede toz olur rengi solmuşten rengi bir şey iade etmeye gittim bugün pervanesi böyle diye kabul etmedi ürünün markasını arayacakmiş ve pervane verirlerse geri kabul ederim dedi iadeyi etmezse iadeyi kabul etmem dedi sebebi ise geri satamam diyeymis ben telefon numarası isim aldı sizce BİM'in sitesinden şikayet edeyim mi yoksa aramasını mi beklim.
Dronenin fotoğrafını bırakırsan anlarız iade edilip edilmediğini.
 

Geri
Yukarı