BİM veya ŞOK'tan proteinli yağsız hazır gıda önerisi

xxxcefry

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, spor ile ilgileniyorum ama beslenme kısmına da önem vermek istedim okula gidip geliyorum. Evim çok yakın değil zaman yetmiyor öğle araları yağ oranım yüksek düşürmem lazım bunun için BİM, şok, tekel gibi yerlerde yağ miktarı çok düşük karnı tok tutan gıdalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Granola, yulaf, ton balığı alabilirsin. Bence kendine bir yemek kabı al akşamları yemeği yap sabah kutuya koy okulda ye. Hem daha ucuza gelir hem de daha sağlıklı olur.

Granola, yulaf, ton balığı alabilirsin. Bence kendine bir yemek kabı al akşamları yemeği yap sabah kutuya koy okulda ye. Hem daha ucuza gelir hem de daha sağlıklı olur.

Öyle yapmayı düşündüm mesela yulaf karışımı düşünüyorum sabah - öğlen şeklinde akşamda tavuk diye düşünüyorum yağ oranı düşürme açısından katkısı olur mu?

Öyle yapmayı düşündüm mesela yulaf karışımı düşünüyorum sabah - öğlen şeklinde akşamda tavuk diye düşünüyorum yağ oranı düşürme açısından katkısı olur mu?

Sabah yulaf yumurta gibi hızlı şeyler yapabilirsin. Akşamdan tavuk pilav gibi öğlen için öğünler hazırlayıp yiyebilirsin. Ayrıca telefon için fatsecret adlı bir uygulama var. Hassas tartı ile öğünlerini ölçüp ne kadar kalori, yağ ve protein içeriyor bakabilirsin.

Sabah yulaf yumurta gibi hızlı şeyler yapabilirsin. Akşamdan tavuk pilav gibi öğlen için öğünler hazırlayıp yiyebilirsin. Ayrıca telefon için fatsecret adlı bir uygulama var. Hassas tartı ile öğünlerini ölçüp ne kadar kalori, yağ ve protein içeriyor bakabilirsin.

Evet fatsecret uzun zamandır yüklü ama şey mesela tavuk kokan bir besin olduğu için nasıl olur bilmiyorum sicakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı