Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.055 Çözümler 7 Yer Punom Pen 2 Şubat 2022 #51 Lee Yubin dedi: Fiyatları artırmadan önce geçmeye kararlıydım ama fiyatlar artmış, ne yapsam yine kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Yine de geçin derim. Fiyatı artmayan ne kaldı ki ..
Lee Yubin dedi: Fiyatları artırmadan önce geçmeye kararlıydım ama fiyatlar artmış, ne yapsam yine kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Yine de geçin derim. Fiyatı artmayan ne kaldı ki ..
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Şubat 2022 #52 Silinen üye dedi: Yine de geçin derim. Fiyatı artmayan ne kaldı ki .. Genişletmek için tıkla... Geçmenin bi anlamı kalmadı işte pek.
Silinen üye dedi: Yine de geçin derim. Fiyatı artmayan ne kaldı ki .. Genişletmek için tıkla... Geçmenin bi anlamı kalmadı işte pek.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.281 Makaleler 3 Çözümler 197 2 Şubat 2022 #53 Lee Yubin dedi: Geçmenin bir anlamı kalmadı işte pek. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine de zam gelecek. Hala mantıklı.
Lee Yubin dedi: Geçmenin bir anlamı kalmadı işte pek. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine de zam gelecek. Hala mantıklı.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 2 Şubat 2022 #54 Şehiriçinde kullanacaksan fena değil ama kırsalda sinyal düşüklüğü ve kesintiler oluyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Şubat 2022 #55 ItsAllGoodman dedi: Diğerlerine de zam gelecek. Hala mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben şu an TT'nin 25 Gb paketini 86 liraya alabiliyorum. GB başına daha ucuza geliyor Bimcell'in şu anki fiyatından. O yüzden TT'de kalayım en iyisi.
ItsAllGoodman dedi: Diğerlerine de zam gelecek. Hala mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben şu an TT'nin 25 Gb paketini 86 liraya alabiliyorum. GB başına daha ucuza geliyor Bimcell'in şu anki fiyatından. O yüzden TT'de kalayım en iyisi.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 2 Şubat 2022 #56 Kırsala daha gitmedim ama şu an eskiden Telekomdan ne kadar alıyorsam hız olarak yine aynısını alıyorum.
Kırsala daha gitmedim ama şu an eskiden Telekomdan ne kadar alıyorsam hız olarak yine aynısını alıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 19 Mart 2022 #57 Konuya yazmayı unutmuşum, 3 haftadır BimCell kullanıyorum, şehir içinde sıkıntı yaşamadım. Şimdilik güzel.
Konuya yazmayı unutmuşum, 3 haftadır BimCell kullanıyorum, şehir içinde sıkıntı yaşamadım. Şimdilik güzel.