Bim'de 999 TL PS4

Hatalı parçalardan toplama bir ürün olma ihtimali var. Denenir mi? Neden denenmesin?

Hocam piyasada 1500₺ olan ürün bim'de 999₺ ise, endişelenmek gerek.

Vallahi ne çıkar bilemedim ama 2 sene önce Logitech z506 yı 180tl ye almıştım o zaman piyasası 300-350tl civarıydı. Hala sıkıntısız kullanıyorum ve çok memnunum. Ps4 e vereceğim parayı gereksiz gördüğüm için yinede almam fakat seviyorsanız alınır mı? Bence alınır.

Hocam sakın alayım deme: kutuda yukarıda "içeriğini ve kalitesini karşılaştırınız" yazıyor. Ve kutu orjinal değil, hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi?

Hocam sakın alayım deme: kutuda yukarıda "içeriğini ve kalitesini karşılaştırınız" yazıyor. Ve kutu orjinal değil, hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi?
Hocam şimdi baktım da dediğin gibi almayın arkadaşlar

Ortada bir kutu yokki ? Afiş o. Ayrıca 'içeriği ve kalitesini karşılaştırınız' yazısından çıkarmam gereken anlam nedir ? Yanlış anlamayın, bilgim olmadığından soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…