Bim'de 999 TL PS4

İthalatçı firma garantili olunca ne oluyor?

Pc toplayacaktım ama şimdi bunu almayı düşünüyorum ama bu kadar ucuz olunca insan şüphe ediyor kalitesinden.

Ortada bir kutu yokki ? Afiş o. Ayrıca 'içeriği ve kalitesini karşılaştırınız' yazısından çıkarmam gereken anlam nedir ? Yanlış anlamayın, bilgim olmadığından soruyorum.

O afiş mi? Özür dilerim. Fakat ben karşılaştırınız, yazısından kalitesinin diğer PS4'lerden kalitesiz olduğunu anladım (fiyat nedeni ile).2

PS4'ün orijinal özellikleri. Ben pek bir fark göremedim ama bence alınabilir.

iPhone 6s 9.0.1 Jb cihazımdan tapatalk ile gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sakın alayım deme: kutuda yukarıda "içeriğini ve kalitesini karşılaştırınız" yazıyor. Ve kutu orjinal değil, hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi?

Selamlar, @Ysuf

Bim Aktüel'in afiş sloganı bahsettiğiniz "içeriğini ve kalitesini karşılaştırınız"

Çünkü diğer A101, Happy Center gibi marketler de böyle kampanyalar yapıyor ve elektronik eşyalarda gerçekten BİM'in eline su dökemiyorlar. Kısacası ürün ile alakası yok "içeriğini ve kalitesini karşılaştırınız" cümlesinin. Zaten pazarlama anlayışına ters bir durum.

İyi günler.

Bence bu konuya açıklık gelmez. Alacak kişi riski göze alıp, öyle satın almalı.

Diğer mağazalarda 1500₺olmasının nedeni 2 kol ve bir oyun vermelerinden kaynaklanıyor. Misal Hepsiburada' da 1550₺ 2 kol ve Fifa 2016 veriyorlar zaten kol ve oyun 300₺ yapıyor. 200₺ de Bim' in indirimi olabilir.

Arkadaşlar dünden beri yazmayayım zaten farkına varırlar birazdan diyorum ama dikkatlice bakarsanız zaten 2015 yazdığını göreceksiniz.

Aynı şekilde webtekno aracılığıyla da bu haber paylaşıldı oradaki yorumları okuyabilirsiniz.

Şuana kadar Bim'den birçok şey alan kişileri gördüm telefon, televizyon vb. sıkıntı yaşadıklarını görmedim.
Bende diğer sitelerdeki yorumlara baktım 2016 yazıyor bana göre zaten çok net değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…