BİM'de satılan PS4 oyun kolu iyi midir?

ftlX0

Kilopat
Katılım
8 Mart 2017
Mesajlar
491
Çözümler
2
İyi Sosyaller. Malum günümüz ekonomisi yüzünden her şeyin fiyatı oldukça pahalı. Böyle bir şey gördüm. Sizce alıp denenebilir mi? Bütçe olarak çakma olduğunu bildiğim kollar bile çok pahalı çünkü. Bu hepsinden daha mı kötüdür yoksa denenebilir mi sizce?

Adsız.png
 
100 lira daha ver bunu al. Bizzat kullanıyorum önceden de kullanmıştım orijinalden hiç farkı yok gibi hissettiriyor. Daha önce polosmart kullandığım da 2 aya l2 tuşu bozulmuştu. Bim’de ki de onlara benziyor.

 
100 lira daha ver bunu al. Bizzat kullanıyorum önceden de kullanmıştım orijinalden hiç farkı yok gibi hissettiriyor. Daha önce Polosmart kullandığım da 2 aya L2 tuşu bozulmuştu. BİM'de ki de onlara benziyor.


Hassasiyeti nasıl acaba? Snopy FIFA penaltılarda bayağı zorluyor.
 
Hassasiyeti nasıl acaba? Snopy FIFA penaltılarda bayağı zorluyor.
Hassasiyet derken tam anlamadım ama gecikmeden bahsediyorsanız; Orijinalle karşılaştırmıştım zamanında çok çok az fark var. FIFA gibi oyunlarda hissetmenizin imkanı yok. CoD, Battlefield gibi oyunlarda da pek hissetmezsiniz. Ama çok yüksek seviye de oynuyorsanız çok az bir gecikmesi var o sıkıntı yaratabilir.
 
Hassasiyet derken tam anlamadım ama gecikmeden bahsediyorsanız; orijinalle karşılaştırmıştım zamanında çok çok az fark var. FIFA gibi oyunlarda hissetmenizin imkanı yok. CoD, Battlefield gibi oyunlarda da pek hissetmezsiniz. Ama çok yüksek seviye de oynuyorsanız çok az bir gecikmesi var o sıkıntı yaratabilir.

PS3 koluyla oynadığım zamanlar kalenin istediğim bölgesine işareti sürükleyip topu gönderiyordum. Snpoy'de L3 veya R3 olması lazım ne hatırlayamadım. Tuşu sağa oynatıyorum. Kalenin en sonuna kadar gidiyor. Yavaş hareket ettirsem de ayar çok zor oluyor.

Şu beyaz işaret:
fifa-22-penalti-kullanma.png
 
Şarjı hızlı dolup hızlı bitiyor. Kablolu kullanımı da var zaten. DS4 programı ile kullanıyorum. Analog’un üretim malzemesi çok iyi değil fakat hassasiyet olarak kör bir noktası yoktu. Ben alternatif bir gamepad olarak aldım, şu an gıcır gıcır çalışıyor. Polosmart’ın yeni nesil bir üretimi sanırsam çünkü butonlar daha farklı öncekine göre.
 
Şarjı hızlı dolup hızlı bitiyor. Kablolu kullanımı da var zaten. DS4 programı ile kullanıyorum. Analog'un üretim malzemesi çok iyi değil fakat hassasiyet olarak kör bir noktası yoktu. Ben alternatif bir gamepad olarak aldım, şu an gıcır gıcır çalışıyor. Polosmart'ın yeni nesil bir üretimi sanırsam çünkü butonlar daha farklı öncekine göre.

Ne kadar oldu hocam alalı?
 
Ne kadar oldu hocam alalı?
Bu sabah aldım. Kutusunda 2 yıllık garantisinin olduğu belgesi vardı. Konsolda denemedim, bilgisayar ve notebook'umda kullandım gün içerisinde. Marka, gamepad'in PS ile tam uyumlu olduğunu, bilgisayar için bir programla kullanılmasının daha iyi olacağını söylüyor fakat herhangi bir program ismi söylemiyor. Ben PC'de DS4'ü, notebook'umda ise sade oyunlar oynadığım için sadece Bluetooth bağlantısı ile kullandım.
 

Geri
Yukarı