Dakwadir Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #41 Kalemi tabletin üstünde basılı tutum derken kalemi 3 saniye boyunca tablete temas tek mi yoksa kalemin üzerinde bir tuşada tıkladın mı ?
Kalemi tabletin üstünde basılı tutum derken kalemi 3 saniye boyunca tablete temas tek mi yoksa kalemin üzerinde bir tuşada tıkladın mı ?
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #42 Dakwadir dedi: Kalemi tabletin üstünde basılı tutum derken kalemi 3 saniye boyunca tablete temas tek mi yoksa kalemin üzerinde bir tuşada tıkladın mı ? Genişletmek için tıkla... Tek temas ettirdim hafifte bastırdım.
Dakwadir dedi: Kalemi tabletin üstünde basılı tutum derken kalemi 3 saniye boyunca tablete temas tek mi yoksa kalemin üzerinde bir tuşada tıkladın mı ? Genişletmek için tıkla... Tek temas ettirdim hafifte bastırdım.
Dakwadir Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #43 Kanka şuan senin kaleminde hangi ışık yanıyor ve hangi yolla tableti pc ye bağladın acaba ?
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #44 Dakwadir dedi: Kanka şuan senin kaleminde hangi ışık yanıyor ve hangi yolla tableti pc ye bağladın acaba ? Genişletmek için tıkla... Wireless usb ile bağladım flaş bellek gibi olan. Kalemde ışık yanmıyor.
Dakwadir dedi: Kanka şuan senin kaleminde hangi ışık yanıyor ve hangi yolla tableti pc ye bağladın acaba ? Genişletmek için tıkla... Wireless usb ile bağladım flaş bellek gibi olan. Kalemde ışık yanmıyor.
Dakwadir Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #45 DenizGuldiken dedi: Wireless usb ile bağladım flaş bellek gibi olan. Kalemde ışık yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka biraz daha uğraşayım umarım sorun düzelir yardımın için sağol. Son bir kanka programda yaptığın ayarlar neler ?
DenizGuldiken dedi: Wireless usb ile bağladım flaş bellek gibi olan. Kalemde ışık yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka biraz daha uğraşayım umarım sorun düzelir yardımın için sağol. Son bir kanka programda yaptığın ayarlar neler ?
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #46
Dakwadir Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #47 DenizGuldiken dedi: Eki Görüntüle 833283 Genişletmek için tıkla... Tamam kanka yardımın için sağol güle güle kullan.
DenizGuldiken dedi: Eki Görüntüle 833283 Genişletmek için tıkla... Tamam kanka yardımın için sağol güle güle kullan.
KemikAlly Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 13 Ocak 2021 #48 Dakwadir dedi: Tamam kanka yardımın için sağ ol güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Merhaba kullanabildiniz mi ürünü aynı sorunlarla karşılaştım ben de.
Dakwadir dedi: Tamam kanka yardımın için sağ ol güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Merhaba kullanabildiniz mi ürünü aynı sorunlarla karşılaştım ben de.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #49 KemikAlly dedi: Merhaba kullanabildiniz mi ürünü aynı sorunlarla karşılaştım ben de. Genişletmek için tıkla... Setup tan sonra restart yaptınız değil mi?
KemikAlly dedi: Merhaba kullanabildiniz mi ürünü aynı sorunlarla karşılaştım ben de. Genişletmek için tıkla... Setup tan sonra restart yaptınız değil mi?
KemikAlly Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 13 Ocak 2021 #50 e DenizGuldiken dedi: Setup tan sonra restart yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yaptım
e DenizGuldiken dedi: Setup tan sonra restart yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yaptım