H Haxhunter Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 115 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #51 Bu marketi bir türlü sevemedim sürekli reklam yapıyor hevesleniyorsun sonra bir gidiyorsun ürün yok, tedarik edilememiş vb.
Bu marketi bir türlü sevemedim sürekli reklam yapıyor hevesleniyorsun sonra bir gidiyorsun ürün yok, tedarik edilememiş vb.
Kituall Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #52 Abdurrahman Çetinkaya dedi: 13 Ocak 2021'de. 230 TL'ye satılıyor, BİM'den starcom çizim tableti alınır mı? Oldukça yeniyim o yüzden 300'den fazla vermemeyi düşünüyorum. 300 civarı başka öneriniz var mı? Eki Görüntüle 814892 Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma o sandığımız çizim tableti değil.
Abdurrahman Çetinkaya dedi: 13 Ocak 2021'de. 230 TL'ye satılıyor, BİM'den starcom çizim tableti alınır mı? Oldukça yeniyim o yüzden 300'den fazla vermemeyi düşünüyorum. 300 civarı başka öneriniz var mı? Eki Görüntüle 814892 Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma o sandığımız çizim tableti değil.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #53 Kituall dedi: Hiç uğraşma o sandığımız çizim tableti değil. Genişletmek için tıkla... Ne peki?
Kituall Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #54 DenizGuldiken dedi: Ne peki? Genişletmek için tıkla... Yaz internete anlarsın. Çocuk çizim tableti diye geçiyor. Bilgisayar falan bağlanılamıyor ki bu.
DenizGuldiken dedi: Ne peki? Genişletmek için tıkla... Yaz internete anlarsın. Çocuk çizim tableti diye geçiyor. Bilgisayar falan bağlanılamıyor ki bu.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #55 Kituall dedi: Yaz internete anlarsın Genişletmek için tıkla... Niye yazıyım aldım zaten.
Kituall Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #56 DenizGuldiken dedi: Niye yazıyım, aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben bunu internete yazdım çocuk çizim tableti çıktı. Hepsiburada'da yurt dışı kategorisinde 30TL gibi bir fiyatı var.
DenizGuldiken dedi: Niye yazıyım, aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben bunu internete yazdım çocuk çizim tableti çıktı. Hepsiburada'da yurt dışı kategorisinde 30TL gibi bir fiyatı var.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #57 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu çıkıyor.
Kituall Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #58 DenizGuldiken dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon o zaman ben yanlışım. İşe yarıyor mu? Değer mi bu fiyata?
DenizGuldiken dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon o zaman ben yanlışım. İşe yarıyor mu? Değer mi bu fiyata?
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #59 Kituall dedi: Pardon o zaman ben yanlışım. İşe yarıyor mu? Değer mi bu fiyata? Genişletmek için tıkla... Değer kesinlikle fiyatı düşük diğer tabletlere göre starcom ithalatçı firma zaten.
Kituall dedi: Pardon o zaman ben yanlışım. İşe yarıyor mu? Değer mi bu fiyata? Genişletmek için tıkla... Değer kesinlikle fiyatı düşük diğer tabletlere göre starcom ithalatçı firma zaten.
Kituall Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #60 DenizGuldiken dedi: Değer kesinlikle fiyatı düşük diğer tabletlere göre starcom ithalatçı firma zaten. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Az önce yanlış bilgilendirdim özür dilerim.
DenizGuldiken dedi: Değer kesinlikle fiyatı düşük diğer tabletlere göre starcom ithalatçı firma zaten. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Az önce yanlış bilgilendirdim özür dilerim.