BİM'den Xiaomi Redmi 5 Plus Alınır mı?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben J7 Prime kullanıyorum, memnun değilim. BİM'e 1000 TL gibi bir fiyata gelmiş, satıp onu almak mantıklı mı? PUBG'de nasil performans gösterir? İthalatci garanti patlak verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de birkaç firma hariç adam akıllı garanti veren yer yok. Garantiye fazla takılmamak gerek. J7 Prime'de olduğu gibi Redmi 5+ cihazının kamerası da iyi değil. CPU konusunda Exynos 7870 ve SD 625 benzer. GPU kısmında Redmi 5 Plus biraz daha iyi. Pil konusunda da Xiaomi Redmi 5 Plus daha iyi. Ekran, çözünürlük, ses, yazılım ve parmak izi okuyucusu stabilitesi konusunda Xiaomi Redmi 5 Plus daha iyi. Geçilebilir. Ama üstün bir fark olmaz. Ayrıca internetteki fiyatı da benzer. Mağazadan almak istiyorum diyorsan alınabilir.

2 GHz ile 1.6 GHz fark hissedilmez mi PUBG gibi oyunlarda?

GHz gücu belirlemez. Ancak Redmi 5 Plus PUBG'de benzer veya bir tık üstü performans verir cözünürlükten ötürü.

J7 Prime modelinden Redmi 5 Plus modeline geçilmez. SD 625 ve Adreno 506 ikilisi, Exynos 7870 ve T830 MP1 modelinden biraz daha performanslıdır, ancak Redmi 5 Plus modelinin ekranının çözünürlüğü daha fazla olduğu için iki modelin oyun performansı benzer olacaktır, bu yüzden geçmeni gerektirecek bir durum yok.

Redmi 5 Plus PUBG oyununda benzer veya bir tık üstü performans verir çözünürlükten ötürü.

Redmi 5 Plus modelinin ekran çözünürlüğü daha yüksek, bu performans artışına sebep olmaz, tam tersi J7 Prime karşısında performans kaybına neden olur. Benzer güçteki CPU ve GPU modelleri arasındaki çözünürlük farkı oyun performansına etki eder.

Zaten ben de belirttim @BERWAR. Aynı çözünürlükte olsalardı SD 625 daha performanslı. Fakat FHD+ çözünürlükten dolayı benzer veya 1 tık üstü performans vereceğini söylemiştim

Ben şu an kullandığım telefon olan Xiaomi Mi A1'i A101'den aldım daha öncede tablet almıştım 2 kere böyle bir söylem yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…