BİM'e gelen Polosmart kulaklık alınır mı?

duty with an exo

Hectopat
Yer
Чорнобиль
Daha fazla  
Kimse sormamış ben sorayım bari BİM'e gelecek olan 100 TL'lik polosmar1 markalı kulaklık alınır mı? Yoksa 350 TL verip SteelSeries mi almak daha mantıklı? Ben ucuz olanı almakta yanayım ama bir de size sormak istedim. Bir de uzun süreli kullanımda hangisi daha iyi olur? SteelSeries kulaklığı ne kadar uzun kullanabilirim temiz kullanımda?

100 TL'ye iyi bir kulaklık olacağını düşünmüyorum ve bu markayı ilk defa duyuyorum. 2 hafta sonra tek kulağı bozulacaktır.

1609767160070.png

Onu alacağına bunu al daha mantıklı.

Bütçen varsa Arctis 1 neden olmasın elbette alınır.

100 TL'ye direkt kulaklık almak istiyorsan alınabilir gibi duruyor. Kendi sitesinde 180 TL. Fazla bir şey bekleme. Bütçeniz nedir?

Bütçe sıkıntısı yok ama ailem teknolojik işlerde biraz kararsızdır ve işin içinde BİM olunca biraz tereddüt edilebiliyor.
Galiba Arctis 1'de karar kıldım teşekkürler.

Ben bu polosmart Phoenix kulaklığı almayı düşünüyorum. 1-2 haftaya elimde kalabilecek tarzda bir ürün mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı