BİM'e gelen PS4 Slim alınır mı?

Kırıldıktan sonra garanti maranti kalmıyor. Ve cihaz 10 yıllık neredeyse bütün oyunlar 30 FPS ve daha fazla oyun çıkmayacak. Xbox Series S'e GTA 6 çıkacak. Ne kadar oynanabilir olur bilmem ama çıkacak sonuçta.

Series S daha mabtik tabi 9. nesil olmasından dolayı ama PS'lerin piyasası her zaman Xbox'lardan daha yüksek olucak. BİM'deki PS4 de spot ürün büyük ihtimalle ve kırdığın zaman tonlarca oyunu para vermeden oynayabiliyorsun. Garanti de gitsin buna değer konu sahibi PS4 alınır mı diye yazmış yoksa Series S daha mantıklı tabiki ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Eder. Piyasadaki kırık PS4'ler BİM'deki fiyatın üstünde satılıyor. Ve onlar 2. el bimdekinde Sony Türkiye garantisi bile var.

PS4 Pro harici PS4 alınmaz kırılabilen PS4 Pro'nun tadından yenmez FPS unlock ile her oyunu 40-50FPS oynuyorsun falan mis gibi ama PC de 60FPS'e alıştıysan PS4 kasıyor gibi gelecek.

PS4 Pro harici PS4 alınmaz kırılabilen PS4 Pro'nun tadından yenmez FPS unlock ile her oyunu 40-50FPS oynuyorsun falan mis gibi ama PC de 60FPS'e alıştıysan PS4 kasıyor gibi gelecek.

PC'deki ve PS'deki FPS aynı değildir inanın mesela 30 FPS oyunu 60 FPS gibi görüyorsun 60 FPS oyunu 90 gibi görüyorsun PC 120 FPS oynadığın oyunla PS'den 60 FPS de oynadığın akıcılığı alamazsın.

PC'deki ve PS'deki FPS aynı değildir inanın mesela 30 FPS oyunu 60 FPS gibi görüyorsun 60 FPS oyunu 90 gibi görüyorsun PC 120 FPS oynadığın oyunla PS'den 60 FPS de oynadığın akıcılığı alamazsın.

Dostum elimden 10 tane falan PS4 geçti PS4 Pro vs PS4 Slim karışık oyunlarda oynadım hurafeler ile yazmıyorum ben mesajlarımı daha geçtiğimiz gün bir PS4 Pro alıp sattım GoW Ragnarok oynadım onda ve gözlerim alışana kadar neler çektim.

BİM satış fiyatına bakmadan bile o paraları etmeyeceğini söyleyebilirim. Dediğin oyunlar için ve gelecek olan GTA 6 için bile git direkt Series S al derim.

Series X kullanıyorum, şu yorum çok saçma geldi. 30 FPS bir oyun (RDR2) oynaması ağır olmasına rağmen gözlerimi mahvediyor. Sırf Starfield 30 FPS çıktı diye tonla tepki çekti. Adamlar ondan sonra 60 FPS modu getirmek zorunda kaldı.

30 FPS konsolda 60 FPS hissi falan vermiyor. Zamanında eski konsolları tüplü TV lerde oynarken hissetmiyorduk ama artık hissediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı