BİM'e gelen Trust Kulaklık alınır mı?

F4TİH

Decapat
Daha fazla  
Meslek
PC işinde uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pahalı. Bunun yerine Gamepower Magnus V2 öneririm. Yan sistemimde kullanıyorum çok hoş.

Arkadaşlar Bim'e yine "Trust" marka kulaklık geliyor, link burada:
100TL'ye gelecekmiş alınır mı bu bütçeye?

Trust kulaklık yerine Rampage SN-RX5 Plus 7.1 Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı bu kulaklığı almanızı tavsiye ederim.

Bım'e gelen şeyden hayır gelmez. 100TL daha biriktirip çok daha iyi bir şey alınabilir.
Haklısın. Trust zaten BİM'e bu ürünleri reklam için yolluyor, giriş seviyesi bir kulaklık mikrofonu o fiyat bandındaki kulaklıklardan iyi, rahatlık kötü. PC, telefon, PS4, Xbox, Switch'de kullanmak isteyenler alabilir ama parayı biriktirip daha iyi ürünler almak mantıklıdır.

Bu bütçede bu daha iyi gibi geldi.
Evet, attığınız kulaklık daha iyi.

Haklısın. Trust zaten BİM'e bu ürünleri reklam için yolluyor, giriş seviyesi bir kulaklık mikrofonu o fiyat bandındaki kulaklıklardan iyi, rahatlık kötü. PC, telefon, PS4, Xbox, Switch'de kullanmak isteyenler alabilir ama parayı biriktirip daha iyi ürünler almak mantıklıdır.

Evet, attığınız kulaklık daha iyi.
Ürünü aldım , herşeyi göze alarak aldım neden internetten almadım çünkü bahsi geçen rampage kulaklık kuzenimde var, kullananlar bilir mikrofonu kötü ve ışıkları çabuk bozuluyor.
Aldığım trust kulaklığa geçicek olursam almak isteyenler için:
Rahatlık = 10/6
Mikrofon = 10/7
Kulaklık = 10/7
Malzeme kalitesi = 10/4
Yani bu fiyat bandında idare eder benim için en önemlisi mikrofon'du oda pek bir sorun olmadı açıkçası, kulaklığı kaba kullanmayanlar için kolay bozulacak gibi de durmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı