mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Eylül 2021 #1 VDSL'e geçtik. SNR değerlerimiz düşük olduğundan internet sürekli kopuyor. İç hattı değiştirmek ne kadar tutar? Kablo önerisi olan var mı? Kafayı yiyorum artık.
VDSL'e geçtik. SNR değerlerimiz düşük olduğundan internet sürekli kopuyor. İç hattı değiştirmek ne kadar tutar? Kablo önerisi olan var mı? Kafayı yiyorum artık.
Çözüm Yener K. 27 Eylül 2021 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı? Genişletmek için tıkla... İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir.
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı? Genişletmek için tıkla... İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Eylül 2021 #3 Yener K. dedi: Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ev içinde kablo olmaması yani kablonun prizden geçmesi mümkün mü? (Görünür de kablo olmayacak yani) Yener K. dedi: Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1. kattayız direkt. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ev içinde kablo olmaması yani kablonun prizden geçmesi mümkün mü? (Görünür de kablo olmayacak yani) Yener K. dedi: Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1. kattayız direkt.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #4 Mümkün hocam. Fakat sıva altı tesisat biraz daha uğraştırıcı olur. Elektrikçi yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Eylül 2021 #5 Yener K. dedi: Mümkün hocam. Fakat sıva altı tesisat biraz daha uğraştırıcı olur. Elektrikçi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Mümkün hocam. Fakat sıva altı tesisat biraz daha uğraştırıcı olur. Elektrikçi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #6 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur.
KS KS mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Eylül 2021 #7 Yener K. dedi: Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ortalama kaç metre kablo gerekir? Zor mu olur? Fotoğraf atsam anlayabilir misin? Ve kablo kutudan mı gelir öyle? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ortalama kaç metre kablo gerekir? Zor mu olur? Fotoğraf atsam anlayabilir misin? Ve kablo kutudan mı gelir öyle?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #8 Resimden ölçü vermek zor. Dediğim gibi elektrikçi gelip tespit yapsın. Belki de sıva altı olarak da hallolur. Artı 0 Eksi
Resimden ölçü vermek zor. Dediğim gibi elektrikçi gelip tespit yapsın. Belki de sıva altı olarak da hallolur.
KS KS mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Eylül 2021 #9 Yener K. dedi: Resimden ölçü vermek zor. Dediğim gibi elektrikçi gelip tespit yapsın. Belki de sıva altı olarak da hallolur. Genişletmek için tıkla... Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Resimden ölçü vermek zor. Dediğim gibi elektrikçi gelip tespit yapsın. Belki de sıva altı olarak da hallolur. Genişletmek için tıkla... Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #10 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı? Genişletmek için tıkla... İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir. Artı 0 Eksi Çözüm
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam sıva altı maaliyetli mi peki? Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı? Genişletmek için tıkla... İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir.