mutsuzfiberdolabı
Hectopat
VDSL'e geçtik. SNR değerlerimiz düşük olduğundan internet sürekli kopuyor. İç hattı değiştirmek ne kadar tutar? Kablo önerisi olan var mı? Kafayı yiyorum artık.
İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir.Hocam sıva altı maaliyetli mi peki?
Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı?
Hocam ev içinde kablo olmaması yani kablonun prizden geçmesi mümkün mü? (Görünür de kablo olmayacak yani)Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz?
1. kattayız direkt.Tam olarak rakam vermek zor. Kutudan modeme kadar dışarıdan mı çekmek istiyorsunuz?
Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok.Mümkün hocam. Fakat sıva altı tesisat biraz daha uğraştırıcı olur. Elektrikçi yardımcı olabilir.
Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur.Hocam yani kırıp dökme mi olur öyle? Zor ise görünürden geçer kablo yapacak bir şey yok.
Hocam öyle ortalama kaç metre kablo gerekir? Zor mu olur? Fotoğraf atsam anlayabilir misin? Ve kablo kutudan mı gelir öyle?Kırıp dökme olacağını zannetmiyorum. Fakat sıva altı zor olur. Dışarıdan daha kolay olur.
Resimden ölçü vermek zor. Dediğim gibi elektrikçi gelip tespit yapsın. Belki de sıva altı olarak da hallolur.
İç tesisata müdahale etmezler. Kutuya kadar bakarlar. Benim dediğim gibi elektrikçi çağırın derler. Dediğim gibi tam fiyatını adamlar verir.Hocam sıva altı maaliyetli mi peki?
Ve TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı bıraksak TT yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.