Bina içi internet hattı değiştirmek

WightPro

Hectopat
Bina 13 senelik. Türk Telekom servisi 6 ay önce geldiklerinde 13 MBPS hız alıyordum şikayet ettim kopmadan dolayı. Aşağıda kutudan oynadılar gittiler hemen sonra hız 4MBPS’ye düştü. Bekledim 1 ay kadar sonra yine aradım bina içi hat kötü değiştirin dediler. Elektrikçiye gideceğim ama bir şey bilmeden de gitmek istemiyorum. Ne demem gerek? CAT5, CAT6 ya da fiber çektirebiliyor muyum?
Screenshot_20180627-173112.png
Screenshot_20180627-173624.png

Edit; kullandığım paket yalın Adsl 16 MBPS Ttnet.

Son düzenleme:
Türk Telekom firması kabloyu kendisi veriyor ben ilk başta şubeye gittiğimde genel müdürlükle görüşülüp fiber bağlantı için onay alınması gerektiği hakkında bilgi aldım sonrasında genel müdürlüğe destek talebi açarak belittim sonra bağlı bulunduğum ilçenin genel müdürlüğünden bir yetkili arayarak bulunduğum apartmanda fiber kutusunun olduğu lakin bina 30 küsür yaşında olduğundan kabloların değişimi işinin bize bıraktığını söyledi cat6 kablolarını falan biz size verip siz sadece bir elektrikçiye falan bunların dairelere dağıtımını sağlanacak. Yani öyle telefon açıp bir şey bilmeyip bir konu hakkında koşullanmış telesekreterle olmuyor yoksa onlara göre şuan vdsl hattına geçip yeni taahhüt verip +20 lira da vdsl modem alıp ki o da dandik bir şey bana göre antenler içeride sürekli kopma yaşaması falan gittim fiber destekli asus acl51 modem alıp yarın fiber kablosunu kurdurup yaşantıma bakacağım yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı