Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 5 Aralık 2020 #1 İşletme almış olduğu bina için yaptığı kalorifer tesisatı ve boya gibi yapılan giderlerin muhasebe kaydı nasıl olmalı? Hangi hesaplar kullanılmalı gider olarak.
İşletme almış olduğu bina için yaptığı kalorifer tesisatı ve boya gibi yapılan giderlerin muhasebe kaydı nasıl olmalı? Hangi hesaplar kullanılmalı gider olarak.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 5 Aralık 2020 #2 Bina yönetimine için defter çıkarılmış mı önceden?
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 5 Aralık 2020 #3 Taylor Swift Fan Cl dedi: Bina yönetimine için defter çıkarılmış mı önceden? Genişletmek için tıkla... Bu benim muhasebe ödevim ile ilgili örnek bir soru.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Bina yönetimine için defter çıkarılmış mı önceden? Genişletmek için tıkla... Bu benim muhasebe ödevim ile ilgili örnek bir soru.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 5 Aralık 2020 #4 Dark Winter dedi: Bu benim muhasebe ödevim ile ilgili örnek bir soru. Genişletmek için tıkla... Bina yönetimine özel banka hesabı açılır ve yönetim gelir ve giderleri için noterden defter çıkartılır tek tek not düşülür.
Dark Winter dedi: Bu benim muhasebe ödevim ile ilgili örnek bir soru. Genişletmek için tıkla... Bina yönetimine özel banka hesabı açılır ve yönetim gelir ve giderleri için noterden defter çıkartılır tek tek not düşülür.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 5 Aralık 2020 #5 O zaman 770 Genel Yönetim Giderleri hesabı borçlu, yapılan harcama banka hesabı alacaklı izlenmeli. Doğru mu anladım?
O zaman 770 Genel Yönetim Giderleri hesabı borçlu, yapılan harcama banka hesabı alacaklı izlenmeli. Doğru mu anladım?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 5 Aralık 2020 #6 Dark Winter dedi: O zaman 770 Genel Yönetim Giderleri hesabı borçlu, yapılan harcama peşinse kasa hesabı alacaklı izlenmeli. Doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet, kasa hesabı alacaklı konumda oluyor.
Dark Winter dedi: O zaman 770 Genel Yönetim Giderleri hesabı borçlu, yapılan harcama peşinse kasa hesabı alacaklı izlenmeli. Doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet, kasa hesabı alacaklı konumda oluyor.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 5 Aralık 2020 #7 Taylor Swift Fan Cl dedi: Evet, kasa hesabı alacaklı konumda oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, soruda bankadan ödendiği yazıyor anladım şimdi.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Evet, kasa hesabı alacaklı konumda oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, soruda bankadan ödendiği yazıyor anladım şimdi.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 5 Aralık 2020 #8 Dark Winter dedi: Teşekkürler, soruda bankadan ödendiği yazıyor anladım şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Dark Winter dedi: Teşekkürler, soruda bankadan ödendiği yazıyor anladım şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.