Binance başka bir hesaptan coin gönderimi nasıl olur?

Mr.Heisenberg

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışındaki halam ülkemizde PayPal olmadığı için bana para göndermek istiyor coin olarak gönderelim dedi cüzdan paylaş falan dedi ama ben nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı? Edit: 18 yaş üstü ve Binance hesabım var.

alpserhat

Decapat
Yer
Rize
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz RAM : 4GB Samsung 2400MHz
Ekran Kartı : AMD Radeon 520 , Intel Graphics 620 HD İşletim Sistemi : Windows 10 Home 64 Bit Diskler : Sandisk 240 GB SSD , WDC 1 TB HDD Telefon : Oppo A74 4/128 (Android 12)
Arkadaşlar yurt dışındaki halam ülkemizde PayPal olmadığı için bana para göndermek istiyor coin olarak gönderelim dedi cüzdan paylaş falan dedi ama ben nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
18 yaşından büyük değilsen Binance'de hesap açamazssın.

alpserhat

Decapat
Yer
Rize
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz RAM : 4GB Samsung 2400MHz
Ekran Kartı : AMD Radeon 520 , Intel Graphics 620 HD İşletim Sistemi : Windows 10 Home 64 Bit Diskler : Sandisk 240 GB SSD , WDC 1 TB HDD Telefon : Oppo A74 4/128 (Android 12)

Aclife

Hectopat
Binance uygulamasindan ekran görüntüsü alamıyorum fakat spot cüzdanınızda deposit seçeneği var buraya tıklayıp hangi coin yatıracaksa halanız o coinin spot cüzdan adresini alıyorsunuz ve halanıza iban verir gibi veriyorsunuz.

Bu arada her coinin fee si farklı olabilir buna dikkat edin boş yere fee kesilmesin busd veya bnb olarak gönderirse sizin için avantajlı olur tahminim.

Kibolayn

Kilopat
Daha fazla  
Aslında basit ama anlatması uzun. Bu yüzden YouTube'dan Binance kripto transfer diye aratırsan detaylica anlatan videolar bulursun. Ayrıca gönderilecek coine ve networke dikkat et bazıları çok fazla komisyon kesiyor. Binance üzerinden coini aldığında parayı cekmen içinse Binance TR de hesap açman lazım. Oraya transfer edip oradan banka hesabına çekebilirsin.

558memoli

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri
Şimdi USDT üzerinden gönderecekse benim tavsiyem tron yani trc20 ağı üzrerinden gönderilmesini tavsiye ederim.

Onuda hesabınızdan yatır kısmından (tether) seçin tron trc20 ağını seçerek oradaki adresi akrabanıza gönderin yanlış hatırlamıyorsam 5 dolar üzerini gönderebilirler.

KS
KS
Mr.Heisenberg

Mr.Heisenberg

Decapat
Daha fazla  
Wallet address atar mısın diyor o nedir?

Şimdi USDT üzerinden gönderecekse benim tavsiyem tron yani trc20 ağı üzrerinden gönderilmesini tavsiye ederim.

Onuda hesabınızdan yatır kısmından (tether) seçin tron trc20 ağını seçerek oradaki adresi akrabanıza gönderin yanlış hatırlamıyorsam 5 dolar üzerini gönderebilirler

Aslında basit ama anlatması uzun. Bu yüzden YouTube'dan Binance kripto transfer diye aratırsan detaylica anlatan videolar bulursun. Ayrıca gönderilecek coine ve networke dikkat et bazıları çok fazla komisyon kesiyor. Binance üzerinden coini aldığında parayı cekmen içinse Binance TR de hesap açman lazım. Oraya transfer edip oradan banka hesabına çekebilirsin.

Yukarı