ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Uygulamayı silmiştim, yaklaşık 2 aydır uygulamayı kullanmıyordum, şifreme yanlış diyor ve şifre yenileme talebi gönderdiğimde sistem meşgul yazıyor.
Uygulamayı silmiştim, yaklaşık 2 aydır uygulamayı kullanmıyordum, şifreme yanlış diyor ve şifre yenileme talebi gönderdiğimde sistem meşgul yazıyor.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #2 Sorun yok ben giriş yapabiliyorum.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.651 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 ElonMusk dedi: Uygulamayı silmiştim, yaklaşık 2 aydır uygulamayı kullanmıyordum, şifreme yanlış diyor ve şifre yenileme talebi gönderdiğimde sistem meşgul yazıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı deneyin olmazsa modemi kapatıp açın olmazsa VPN ile deneyin. Kesin çözülecektir.
ElonMusk dedi: Uygulamayı silmiştim, yaklaşık 2 aydır uygulamayı kullanmıyordum, şifreme yanlış diyor ve şifre yenileme talebi gönderdiğimde sistem meşgul yazıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı deneyin olmazsa modemi kapatıp açın olmazsa VPN ile deneyin. Kesin çözülecektir.