Binance Pool Unpaid Balance Nasıl Kontrol Edilir?

486759

Hectopat
Binance Pool'da, Ethermine sitesinde olduğu gibi ödenmemiş miktarı (unpaid balance) gösteren bir yer var mı?

Her gün sabah 5'den sonra günlük bakiyeyi pool hesabına yapıyorlar oradan da tek tıkla spot cüzdana aktarabiliyorsun zaten
Yok hocam onu biliyorum zaten, kullanım amacım zaten günlük yatsın diye de... Hani belki adresi falan yanlış yazmışızdır ya da bir yerde hata yapmışızdır diye sadece doğrulamak amacıyla bakiyeyi gösteren bir link var mı diyordum. Neyse 1 gün sonra göreceğiz artık en kötü 1 günlük zarar ederiz. Ethermine da bir ara hesabımdaki ödenmemiş miktar stabil olarak kaldı, farkedene kadar yani nerden baksan bir 8-12 saat 0 ödeme aldım kazım yapmama rağmen...

Hocam binance poolda unpaid balance yok, günlük ortalama kazim hiziniza göre gece saat 3'te hesaplaniyor size ödenecek miktar, sabaha doğru da hesabiniza geçmiş oluyor

Hocam onu soruyorsanız Binance Pool kısmından doğru wallete bağlayıp bağlamadığınızı kontrol edebilirsiniz ama istatistikler asla isabetli değil. Bugünkü tahmini gelir yazan yerin yaklaşık iki katı yatıyor hesaba mesela

Heh bunu soruyorum işte hocam, yalnız ben direk TR hesabımdaki ETH wallet'ı bağladım. Bu tablonun TRBINANCE için olanı var mı? Yoksa sadece global site için mi?

Heh bunu soruyorum işte hocam, yalnız ben direk TR hesabımdaki ETH wallet'ı bağladım. Bu tablonun TRBINANCE için olanı var mı? Yoksa sadece global site için mi?
Hocam sizin mining yapmaya başlayabilmek için buradan mine hesabı açmış olmanız lazım yani buraya daha önce girmiş olmanız lazım. Sanırım .bat dosyasına direk ETH wallet yazıp kazıma başladınız, Youtube'de ilgili videolar var Binance hesabını bağlamakla ilgili onları bi izleyin isterseniz

Onu demiyorum hocam, iki site var ya hani... Bir global Binance, bir de Türkiye için TrBinance...
Sizin gönderdiğiniz istatistikler global siteye (binance.com) ait gibi, ben sadece TrBinance (trbinance.com) kullanıyorum. Yani TrBinance wallet adresimi bağladım, global wallet adresimi bağlamadım.

Tamam mining hesabı açtınız mı açmadınız mı hocam? Ben bilmiyorum trbinancede var mı ama eğer açtıysanız bu sayfa olması lazım çünkü mining hesabı açtığımız yer burası
.bat dosyası ss atabilir misin

Hocam yanlis yapmissiniz. Bosuna calisiyor su an eger calisiyorsa, bence durdurun.

İlk once global hesabi acicaksin. Sonra global hesabindan madencilik hesabi olusturucaksin. Sonra .bat dosyasini madencilik hesabinin ismiyle duzenliceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…