mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 Egecanli23 dedi: Binance doğrulama yapmak neredeyse imkansız. Fotoğrafımı gösteriyorum hiçbir şekilde algılamıyor. Bu arada çekme işleminde ben kendi ibanımımı veriyorum? Öyleyse ne zaman gelir çekme işlemleri? Genişletmek için tıkla... Ben doğrulattım hesabımı 10 gün içerisinde.
Egecanli23 dedi: Binance doğrulama yapmak neredeyse imkansız. Fotoğrafımı gösteriyorum hiçbir şekilde algılamıyor. Bu arada çekme işleminde ben kendi ibanımımı veriyorum? Öyleyse ne zaman gelir çekme işlemleri? Genişletmek için tıkla... Ben doğrulattım hesabımı 10 gün içerisinde.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 25 Mayıs 2021 #12 mantion dedi: Niye BinanceTR? Normal Binance kullansanıza. Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanmak zorunda çünkü. Egecanli23 dedi: Tamam peki banka yeri otomatik olarak Ziraat Bankası oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal.
mantion dedi: Niye BinanceTR? Normal Binance kullansanıza. Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanmak zorunda çünkü. Egecanli23 dedi: Tamam peki banka yeri otomatik olarak Ziraat Bankası oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal.