Binance TR'de başkasının kartından işlem yapılır mı?

dalin06

Zeptopat
Daha fazla  
18 altı kuzenim var abisi üzerinden Binance TR hesap açıp kendi Papara kartıyla işlem yapmayı planlıyor. Olur mu yoksa illa abisinin Papara'sı mı olması lazım? Şu Papara kiralama yüzünden cezalar vs var ya. Ondan bir size danışayım dedim.

Hesap bilgilerindeki ad-soyad bilgisinin, kart sahibinin ad-soyad bilgisiyle eşleşmesi lazım. Ayrıca Papara ile yapılabileceğini hiç sanmıyorum.

Tavsiyem Binance global açın ayrıca Binance Papara kabul etmiyor diye biliyorum, böyle Crypto sitelerde hesap adı ile kart aynı isme sahip olması gerekliliği olduğunu biliyorum.

18 altı kuzenim var abisi üzerinden Binance TR hesap açıp kendi Papara kartıyla işlem yapmayı planlıyor.
Binance TR'de papara kullanamazsın. Banka hesabı gerekiyor. Eskidendi papara. Banka hesabı kullanırsa da hesap kimin üzerine açıldıysa aynı kişinin banka hesabından para atılması gerekiyor.

Papara kripto para borsasında kullanmak yasak. Hiçbir şekilde işlem yapamazsınız.

Binance TR'de Papara kullanamazsın. Banka hesabı gerekiyor. Eskidendi Papara. Banka hesabı kullanırsa da hesap kimin üzerine açıldıysa aynı kişinin banka hesabından para atılması gerekiyor.

Tavsiyem Binance global açın ayrıca Binance Papara kabul etmiyor diye biliyorum, böyle Crypto sitelerde hesap adı ile kart aynı isme sahip olması gerekliliği olduğunu biliyorum.

Peki ilettim. Abisi Ziraat üzerinden sanal kart oluşturacak oradan kendi paparasına oradan kardeşine atacak parayı. (öyle konuşuyorlardı)
Peki kayıt olurken Binance'ye e-posta ve tel no yerine abisinin değil de kendisinin yazsa sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmez, sonuçta papara'dan para yatıramaz. Oraya kendi ismini yazsa da kimliği onaylatması gerekecek. 18 yaşından küçük olduğu için kimliği onaylanmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…