Binance'dan yüklü para çekiminde sıkıntı yaşanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gizlenmiş para zaten aklanmaya çalışılan paradır hocam, akışı gizlersen sen para aklamaya çalışmışsın demektir. İlgili mevzuata Maliye Bakanlığı'nın sitesinden ulaşabilirsin, para akışı izlenebilir ve şeffaf olmalıdır. Müfettişler sana bu paranın kaynağını sorduğunda net cevaplar veremiyorsan, akışı belgeleyemezsen o zaman hakkında soruşturma başlatılır.

Dene hocam ancak arkadaşın atladığı bir nokta var, Maliye günlük veya saatlik inceleme yapmaz ve totale bakar, yıl sonu kayıtlarında banka hesap hareketlerini Maliye ile paylaşır, total gelirine bakılır ve hakkında şüpheli işlem varsa işaretlenirsin mali hesapların hepsi incelenir, sonra müfettişlerle görüşüyorsun.
Banka kartı kullanıyorum ve herhangi bir gelir göstermiyorum şuan. Bankama önceden 5000₺ ve üzeri para girişleri oldu fakat aşırısı yok. Muhtemelen parayı btc olarak tutup öyle harcama yapacağım.
Tam para çekmeyin, küsüratlı çekin. Bu tam gerekli parayı / tüm parayı çekme izlenimi ve doğallık oluşturur. Ayrıca günü birlik değil 1 gün az 2 gün sonra birden fazla şeklinde çekin. Sorun yaşamazsınız.
Tamamdır hocam, teşekkürler bilgi için, canımsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam minimum miktarlarda çekim yaparak yüklü parayı çekmeyi zamana yaysam?
Yukarıda cevabını verdim hocam, paranın kaynağını açıklayabiliyorsan tek seferde çekim yaparsın, ancak bilmiyorsan istersen 1 lira 1 lira olarak çekim yap farketmez, tüm hesapların Maliye kayıtlarında görülür. Üstelik geliriniz yok yani banka sizi direkt olarak şüpheli gösterir, birikim veya tasarruf yapamayacağınız açık. En iyisi BTC olarak kullanın, parayı açıklamak, durumu şeffaf olarak anlatmak önemli. Yoksa emin olun Avrupa'dan veya birçok ülkeden kişiler Dolar veya Euro'yu ilk önce kriptoya ardından TL'ye çevirerek para aklarlardı ancak bu işler öyle olmuyor, Maliye o 1 liranın bile nereden geldiğini sorabilir, üstelik bir bordro da belirtmiyorken.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı