Binance'ten nasıl para çekilir?

Titi888

Femtopat
Binance'de belli miktar ETH var ama Türk parasına çeviremiyorum, nasıl Türk parasına cevirip çekebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binance Tr hesabınız mı var yoksa direk binance hesabınız mı ?

Öncelikle Papara hesabınız olması lazım telefona uygulamayı indirip bir hesap açabilirsiniz kendinize. Sonra binance sitesinden ,sol üstte (Piyasalardan ETH/TRY) işlem çiftinden paranızı tr çevirin . Sonra Sağ üstte (Cüzdan - Spot çüzdanda) Try bakiyeniz gözükecek. Try karşısında bulunann çekme butonuna basınca açılan sayfandan paparayı seçip çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz .(Not: Papara %1 komisyon alıyor bilginize )
Haa birde 18 yaşınızdan büyük olduğunuzu tahmin ediyorum . Bu hesaptan para çekme işlemlerinde 18 yaş altı bireyler sanırsam bu işlemi gerçekleştiremiyor.

Beni buraya attı cevirdim parayı ama spot try dönüşmemiş daha ne kadar sürer.

Dosya Ekleri

• Screenshot_947.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 85
Attığın sayfada 4 adımda anlatmaya çalıştım. 1.sat ,2. Piyasa ( piyasadaki güncel fiyatı neyse o değerden satar ), 3 . yüzde barı (elindeki satacağın eth yüzdesi hepsini satacaksan yüzde yüz yap ) 4. Eth sat dediğin an satar.
Bu arada hocam özel değilse nereden buldun bu ETH mining yaparak mı

Evet 5700XT var 56mh/s güzel oluyor 3 haftada sadece geceleri yaparak 500TL oldu.
İşlemde şu an da ne kadar sürer acaba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_948.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Hafta sonu eft gerçekleşmez hafta içi yap bu işlemleri hemen paparaya geçiriyorlar . Valla ben gündüzleride bırakmaya başladım . Geceleri kesmiyor şu ara eth fiyatıda arttığı için iyi getiriyor Laptopla devam ediyorum
Ayrıca binance gibi global değilde . Btcturk gibi yada binancetr gibi türk kriptopara borsalarından hesap açarsan herhangi bir komisyon almadan ( parapara %1 alıyor ve bence çok ) paranı çekebilirsin .

Son düzenleme:
Ben denemek amaçlı yaptım denemek istiyorum yaşın binance hesabını doğrulamadım daha 18 yaşında 1 ay kaldı kesin 18 olmak mı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…