Binaya fiber nasıl getirtilir?

TR#Army

Decapat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
30
Oturduğum sokağın iki alt sokağında 2 adet fiber kutusu var ve bizim binada fiber yok. Ama yan binamızda var. Bu fiberi dairemize çekmek için ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O imzayı nasıl vericem onlara benim pek bilgim yok bir de ben 15 yaşındayım alırlar mı beni içeri.

Alırlarda imza toplama işinde sıkıntı yaşayabiirsin bir büyüğün le konuş halleder o işi. Büyüğün yönetici ile konuşsun o da başvursun. Bazı kendini bilmiş Telekom çalışanları seni kaale almayabilir.
 
Fiber getirme ücreti nedir?
Merhaba, böyle bir durumun çözümünü yalnızca internet servis sağlayıcı yapabilir. Siz kendiniz fiber döşemesi yaptıramazsınız. Bunun sokak için belediye izni var, çalışacak kalifiye işçi parası var, kablolama maliyeti var (fiberoptik kablolar pahalı) bina içi ankastre veya kurulum kısmı var. Ayrıca bina içindeki kablolama da var. Kısaca böyle durumların maliyeti 5000 tlden fazla tutar.
 
Merhaba, böyle bir durumun çözümünü yalnızca internet servis sağlayıcı yapabilir. Siz kendiniz fiber döşemesi yaptıramazsınız. Bunun sokak için belediye izni var, çalışacak kalifiye işçi parası var, kablolama maliyeti var (fiberoptik kablolar pahalı) bina içi ankastre veya kurulum kısmı var. Ayrıca bina içindeki kablolama da var. Kısaca böyle durumların maliyeti 5000 TL'den fazla tutar.

Peki ISS mi 5000 TL'ye yapar ben yapsam 5000 TL mi tutar anlayamadım.
 

Geri
Yukarı