Binaya fiber nasıl getirtilir?

Dilekçe takip numarası almadını.
@huseyintalks Superonline fiber TT altyapısını kullanmıyor diye hatırlıyorum ben. Superonline ile de iletişime geçmeyi denediniz mi? Bizim buraya da TT fiber altyapı getiremiyoruz demişlerdi Superonline getirdi.
Evet hocam Superonline kendi fiber kablosu da var binanın dibinden geçiyor.

Ben Superonline, Kablonet, Vodafone, TurkNet gibi firmaların kendi altyapılarını Türk Telekom'dan daha iyi buluyorum ama siz bilirsiniz.

Son çare Turkcell olacak gibi duruyor ama daha yeni taahhüt yaptırmıştım. 15 ay gibi. Tabii Superonline fiber çekeceği mechul.

Evet hocam Superonline kendi fiber kablosu da var binanın dibinden geçiyor.
Sokaktaki Fiber altyapı Superonline'ın olduğu için TT oraya hayatta Fiber altyapı çekmez. 1 sene önce başka bir semtteki evimize TT daha uygun geldiği için Fiber başvurusu yapmıştık, karşı komşumuz da o bölgenin TT müdürü çıkmıştı. Kendisi TT'nin bölgede zaten bir tane Fiber altyapı varsa kendileri altyapı çekmemek için 40 takla attıklarını söylemişti, o yüzden yine Superonline tercih etmiştik. Ben şu an 2 bölgede de Superonline Fiber kullanıyorum, memnunum. Elektrik hatlarındaki sıkıntıdan modemimiz yanınca müşteri hizmetlerini aradığımız gün gelip ücretsiz değişim yaptılar. İsterseniz Superonline'a da bir sorun altyapı için. Zaten dairelere Fiber varsa sadece sokaktan apartmana bağlıyacaklarsa hızlıca yaparlar diye düşünüyorum.

Sokaktaki fiber altyapı Superonline'ın olduğu için TT oraya hayatta fiber altyapı çekmez. 1 sene önce başka bir semtteki evimize TT daha uygun geldiği için fiber başvurusu yapmıştık, karşı komşumuz da o bölgenin TT müdürü çıkmıştı. Kendisi TT'nin bölgede zaten bir tane fiber altyapı varsa kendileri altyapı çekmemek için 40 takla attıklarını söylemişti, o yüzden yine Superonline tercih etmiştik. Ben şu an 2 bölgede de Superonline fiber kullanıyorum, memnunum. Elektrik hatlarındaki sıkıntıdan modemimiz yanınca müşteri hizmetlerini aradığımız gün gelip ücretsiz değişim yaptılar. İsterseniz Superonline'a da bir sorun altyapı için. Zaten dairelere fiber varsa sadece sokaktan apartmana bağlıyacaklarsa hızlıca yaparlar diye düşünüyorum.

Hocam garip gelecek ama binamızın önünden iki sağlayıcının da fiberi geçiyor. Hem Türk Telekom hem de Turkcell ama bana en yakını Turkcell binaya neredeyse sıfıra sıfır geçiyor. Altyapı sorgulama yaptığımda yan dairede Superonline fiber olduğunu görüyorum. İki yan dairede de Türk Telekom fiberi var mesela.

2 yıla ben burada kalır mıyım orası meçhul hocam. Mahallenin her yeri fiber doluyken benim apartmanımda olmaması çok gücüme gidiyor.

Ben daha önce İzmir torbalı'da binanın önünde olan altyapının bağlanması için başvurdum 1 yıl sonra taşındım gelmedi, Ankara'da evimizde Superonline Türk Telekom'un VDSL hattını kullandığı halde Türk Telekom'a başvurdum ve binada herhangi bir altyapılarının bulunmadığını iddia ettiler. Yine ödemiş'te bir arkadaşım binanın önünde olan Fiber'e başvurdu kazıp 1 metre kabloyu binaya bağlamaları tam 2 yıl sürdü keza şu anda kuzenimin evinde sağ ve sol binada fiber olduğu halde 1 yıldır oturdukları binaya halen bağlmadılar.

Ben Ankara'da bu mevzular üzerine Superonline'ı aradım, sitede anket yaptılar ve çoğunluk oluştuğu için 1 hafta için altyapıyı getirip dairelere fiber kurulumunu gerçekleştirdiler. Düşünün bu mevzu 10 yıla yakın oldu Telekom halen gelip eve VDSL interneti bağlayacak.

Hocam garip gelecek ama binamızın önünden iki sağlayıcının da fiberi geçiyor. Hem Türk Telekom hem de Turkcell ama bana en yakını Turkcell binaya neredeyse sıfıra sıfır geçiyor. Altyapı sorgulama yaptığımda yan dairede Superonline fiber olduğunu görüyorum. İki yan dairede de Türk Telekom fiberi var mesela.
Siz yine de Superonline'a da sorun. Tanıdığınız yoksa TT altyapısı çektirmek gerçekten işkence çünkü.

Ben daha önce İzmir torbalı'da binanın önünde olan altyapının bağlanması için başvurdum 1 yıl sonra taşındım gelmedi, Ankara'da evimizde Superonline Türk Telekom'un VDSL hattını kullandığı halde Türk Telekom'a başvurdum ve binada herhangi bir altyapılarının bulunmadığını iddia ettiler. Yine ödemiş'te bir arkadaşım binanın önünde olan Fiber'e başvurdu kazıp 1 metre kabloyu binaya bağlamaları tam 2 yıl sürdü keza şu anda kuzenimin evinde sağ ve sol binada fiber olduğu halde 1 yıldır oturdukları binaya halen bağlmadılar.

Ben Ankara'da bu mevzular üzerine Superonline'ı aradım, sitede anket yaptılar ve çoğunluk oluştuğu için 1 hafta için altyapıyı getirip dairelere fiber kurulumunu gerçekleştirdiler. Düşünün bu mevzu 10 yıla yakın oldu Telekom halen gelip eve VDSL interneti bağlayacak.

Yıl olmuş 2024 ve gerçekten bu altyapı sorunu bana çok saçma geliyor. İnanılmaz derecede saçma.

Siz yine de Superonline'a da sorun. Tanıdığınız yoksa TT altyapısı çektirmek gerçekten işkence çünkü.

Superonline yazabileceğim bir yer var mı hocam? LinkedIn veya Twitter hesabı gibisinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı