Bionluk sitesi üzerindeki sipariş nasıl iptal edilir?

Ali Reis

Hectopat
Arkadaşlar Minecraft sunucum için lobi tasarımı yapılmasını istedim. Çok büyük bir lobi arkadaş yapabileceğini söyledi. 700 TL gibi bir fiyata anlaştık. Zombi temalı şehirli bir tema istedim. O savaş temasını yansıtmasını istedim. Fakat bana hazır içinde kale ejderha falan olan saçma sapan istediğim hiçbir şeyi karşılamayan bir lobi yolladı. Bir şey demedim. Revizyon talebi yolladım. Sınır bloğu çekmesi için reddetti ek ücret istedi. Zaten yapması gereken bir şeyi yapması için benden ek ücret istiyor. Şikayet veya canlı desteği yok mu bu platformun? İptal talebi oluşturuyorum beni kullanıcıyla bir sohbete atıyor adamda haliyle reddediyor talebi. Bu kadar saçma bir platform görmedim.

Canlı destek değil de desteği var oraya açıklayıcı bir şekilde anlatırsan çözebilirler belki.

Canlı destek değil de desteği var oraya açıklayıcı bir şekilde anlatırsan çözebilirler belki.
Desteği yok sanırsam sipariş ile ilgili sorun yaşıyorum yerine tıklıyorum beni çözüm merkezi diye adama yönlendiriyor onunla konuşmak zorunda kalıyorum

Desteği yok sanırsam sipariş ile ilgili sorun yaşıyorum yerine tıklıyorum beni çözüm merkezi diye adama yönlendiriyor onunla konuşmak zorunda kalıyorum.

Evet maalesef orayla iletişime geçmeniz gerekiyor. Umarım hızlı cevap verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…