S salihkars66 Hectopat Katılım 29 Mart 2013 Mesajlar 146 Yer Yozgat 16 Eylül 2013 #1 Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin. P5KPL-AM SE anakartım var. Bios Resimde Göründüğü gibi ; Bilgisayar açılırken bios'ta çok bekliyor (4-5 sn). Bu süreyi düşürtebileceğim bir ayar varmı?
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin. P5KPL-AM SE anakartım var. Bios Resimde Göründüğü gibi ; Bilgisayar açılırken bios'ta çok bekliyor (4-5 sn). Bu süreyi düşürtebileceğim bir ayar varmı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2013 #2 Bios post screen, Video cache vs gibi özellikleri devre dışı bırakabilirsin.
S salihkars66 Hectopat Katılım 29 Mart 2013 Mesajlar 146 Yer Yozgat 16 Eylül 2013 #3 Nedir bu özelliklerin amacı? yeni nesi anakartlar'da olduğu gibi 1-2 saniye dursun istiyorum.
deeptech Hectopat Katılım 5 Mayıs 2013 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2013 #4 O menüde iken bilgisayar, bağlı donanımları inceler bu süre gecikmeye sebep olur. Fast Boot özelliğini(varsa) enable yapabilirsin.
O menüde iken bilgisayar, bağlı donanımları inceler bu süre gecikmeye sebep olur. Fast Boot özelliğini(varsa) enable yapabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2013 #5 salihkars66 dedi: Nedir bu özelliklerin amacı? yeni nesi anakartlar'da olduğu gibi 1-2 saniye dursun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Amacı resimde gördüğün logoyu kapatıp süre kazancı sağlarsın, Diğeri ise video önbellek almayıp direk windows'a geçmeye çalışır.
salihkars66 dedi: Nedir bu özelliklerin amacı? yeni nesi anakartlar'da olduğu gibi 1-2 saniye dursun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Amacı resimde gördüğün logoyu kapatıp süre kazancı sağlarsın, Diğeri ise video önbellek almayıp direk windows'a geçmeye çalışır.