R Rider311 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Einstein 7 Haziran 2025 Rider311 dedi: BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.
Rider311 dedi: BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.468 Çözümler 570 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #2 Rider311 dedi: BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Artı 0 Eksi Çözüm
Rider311 dedi: BIOS'u güncellemek için açacaktım. Del tuşuna basıyorum, siyah ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.
KS KS R Rider311 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 Einstein dedi: BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam oldu. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam oldu.