BIOS ayarı sonrası sistem boot etmiyor

Mehmet6634

Hectopat
Dün BIOS'tan bazı seyleri kapattım galiba sonra PC açılmadı. Power tuşuna basıyorum, her sey sorunsuz çalısıyor ama HP'nin ana ekranında kalıyor. Klavye çalısıyor fakat işlemiyor hiçbir tuş.

Bazı yorumları gördüm, BIOS pilini çıkardım 15 dakika bekledim açtım, siyah ekran geldi. Fotoğraf atıyorum, sonra orada kaldı PC, tekrar açtım eskisi gibi HP ekranında kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girip değiştirdiğiniz ayarları eski konumuna getirin.

Aga biosa giremiyom işlemiyor hiç birsey pc ciye sordum biosu silmis olabilirsğn dedi pcyi getir baklım dedi

BIOS pilini çıkartıp bir süre bekledikten sonra yeniden takıp sistemi açmayı deneyebilirsin. Bu sayede BIOS eski sürümüne dönebilir.

Bunları denemiştim saten çipi felanda yer destirdüm ama bios pilini çıkarp 15 dakka bekledikden sınra takınca böyle oluyor

Dosya Ekleri

• 6E55DCD2-8F01-439C-A754-A593BBF51701.jpeg
    351,3 KB · Görüntüleme: 67
Bunları denemiştim saten çipi felanda yer destirdüm ama bios pilini çıkarp 15 dakka bekledikden sınra takınca böyle oluyor

BIOS'a giremediğinizi söylemiştiniz. Hard diskinizi söküp girmeyi dener misiniz? Ayrıca bilgisayara dışardan bağlı şeyler de bazen buna sebep olabiliyor. Önce usbden bağlı şeyleri daha sonra diskinizi sökmeyi deneyebilirsiniz.

Pek anlamıyorum pcden sökmeyi felan bilmiyorM ben bilgisayarcıya sormustm demin biosu silmis olablrsn dedi tekrar kuralm pcyi getir bakalm dedi çünkü ekran direk kalıyor hiç bir tış felan çalsımıyor
Yardımcı olabilicek yokmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…