BIOS ayarlarımda hiçbir değişiklik yapamıyorum

mafrankuloo

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkdaşlar, Thinkpad Extreme 1 model dizüstü bilgisayara sahibim. Sorunum ise BIOS ekranına ulaşmak için şifreleri giriyorum fakat ekrana geldiğimde sadece üst sekmelerde gezebiliyorum alt sekmeleri açtığımda ise hepsi gri şekilde yazıyor. Farklı tuşlar ile de denedim fakat hiçbir sonuç alamadım.
 
Merhaba arkadaşlar, Thinkpad Extreme 1 model dizüstü bilgisayara sahibim. Sorunum ise BIOS ekranına ulaşmak için şifreleri giriyorum fakat ekrana geldiğimde sadece üst sekmelerde gezebiliyorum alt sekmeleri açtığımda ise hepsi gri şekilde yazıyor. Farklı tuşlar ile de denedim fakat hiçbir sonuç alamadım.

Bilgisayarın BIOS pilini çıkartın 15 dk bekleyip tekrar deneyin lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı